tiistai 26. maaliskuuta 2013

Synttärispecial: Fredrikson kevätihanuudet


Ihanat serkkutytöt mannekeeraavat Fredriksonin kauniita hattuja, joita teillä ihanilla blogissa viihtyvillä on nyt mahdollisuus saada omakseen synttäriarvonnassa!

Lakkien valmistuksessa on käytetty orgaanista puuvillaa, joka viljellään täysin ilman keinotekoisia torjunta-aineita, lannoitteita tai muita ympäristölle vahingollisia kemikaaleja.

Arvottavana on nyt turkoosia Nikitaa, ja pinkkiä Matildaa koossa 51 ja 53. Ovat melko reilua mitoitusta. Matilda tosin on malliltaan rento, ja saa ollakin vähän löysä.
  
itä ihanuuksia saa tänä keväänä Kuopus.fi:stä ja myös Fredriksonin asiakaspalvelusta (masi @ masicompany.fi) näitä voi tiedustella, jos arvonnassa ei nyt tärppää. 

Arvonnan säännöt seuraavat:

1) Kirjaudu lukijaksi Seurakuntalaisten huippuun joukkoon, ja kommentoi alle millainen on kevään paras lakki lapsella? Satsaatko keväthattuihin vai riittääkö pelkkä trikoopipo kevääksi?

2) Toisen arvan saat, mikäli jaat bannerin blogissasi. Kerrothan kuinka monella osallistut sekä kumpaa ja mitä kokoa tavoittelet.

3) Arvonta alkaa nyt ja päättyy 2. pääsiäispäivänä ma 1.4.2013 klo 23.58


Ihanat tytöt!

Onnea arvontaan!
18 kommenttia:

Vadelmia kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan. Meille sopisi värien puolesta tuo pinkki Matilda koossa 53. Tyttöä miellyttää selvästi eniten trikoopipot, joissa on joku selvä hahmokuosi, kuten linnut tai robotit, eli paras päähine lienee sellainen, joissa kuosi miellyttäisi sekä tytärtä että äitiä.

titti kirjoitti...

1. arpa. Pinkki on aika hieno!

Satsaan kevääseen yhden pipon jossa tuulenpitävät korvalliset.

tittin_elamaa at luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kumpikin. Pinkki on se minkä valitsen arvontaan.

Sirpa Jokioisilta

mehtäemäntä kirjoitti...

mie vaalin penskoilla päheitä hattuja. Mitä törkeempi tai hassumpi sen parempi. Ite kulen näätä hattu päässä tällä hetkellä :D fiiliksen mukaan pukeudutaan. melekosen paljon tintun hattuja meillä tuolla, että jos siitä voipi jotain päätellä :D kahdella arvalla mukana! ja juu..miulla ei oo sit värillä väliä.

Elise Mirjami kirjoitti...

Yksi arpa! Trikoopipoja on kertynyt paljon. Alkukeväästä pitää olla lämpimämpi ja tuo turkoosi Nikita sopisi siihen.

Lauren kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Meillä käytössä perus trikoopipot keväisin.
neppulijee (at) suomi24.fi

Mimura kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Pinkki on makee :)
Meillä mennään eka velour- ja sit trikoopipoilla. Mut lippa olis toisinaan ihan suotava.

Eevakaisa kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana ja tavoittelemme turkoosia Nikitaa koossa 51.

Meiltä löytyy hattuja ja lakkeja jos jonkinlaisia, erilaisista trikoopipoista vintagelakkeihin ja jopa kipparinhattuun. Eniten käytetään trikoopipoja, helppoja, mukavia ja nättejä!
-Eevis-

Jenna kirjoitti...

Yksi arpa kiitos, meillä on yleensä trikoopipoja ollut. Koko 51, värillä ei väliä.

Milulei kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Kivoja pipoja ja ihania malleja :) Pinkki oli musta hirmusen hauska. Kun lapset olleet pieniä, niin silloin on tullut enemmän mietittyä keväthattuja ja satsattua niihin. Nyt kun kasvaneet, trikootyyppisillä ratkaisuilla menty. Nyt on siis taas vähän mietittävä ;)

Henna73 kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana!

Keväällä on hyvä, jos lakki suojaa sekä korvat että niskan. Mitään erikoista lakki ei tarvi olla, mutta pipo ei yleensä niskaa kauheesti peitä.

pinkki Matilda koko 53 nappais :D

Liisax kirjoitti...

Pipossa pitää olla se joku että se on kiva. Toki se pitää olla myös toimiva. Pinkki pipo koossa 53 tavoitteeksi. :) Nii ja linkitin ja olen lukija ni olikos se sit kahella arvalla.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja keväisiä hattuja. Pinkki olisi kiva. Talvihatuista siirrytään suoraan trikoisiin.

-Marge-

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan. Keväistä ja kuitenkin silti vielä talvista hattua kaivattaisiin maalis-huhtikuun keleille, kun villahatuissa tulee usein jo hiki. Turkoosi koossa 53 olisi kaunis kevääksi. Kiitos hauskoista lukuhetkistä! Terkkuja Pohjois-Karjalasta lähettää Sara

Bikke kirjoitti...

2 arpaa turkoosille!
Jotain lasten päähän on pakko komentaa laittamaan! Heti vaan kuljettaisiin ilman pipaa kun on niiiin kuuma...kevyt vuoraus paksun pipon jälkeen ja sitten ihan ohut trikoo pipa...

Nitta kirjoitti...

Turkoosia koossa 53 tavoittelen yhdellä arvalla! Alkukeväästä mennään neule- tai velourpipoilla ja sitten kun lämpöä riittää niin siirrytään trikoisiin. Pipoja on oltava aina paljon kun tykkään vaihtelusta.

Jennijee kirjoitti...

Jipii, vielä ehdin. Yhdellä arvalla mukana.

Keväthattuihin satsaaminen kannattaisi, meillä yleensä hikoillaan ensin villahatussa ja sitten hypätään trikoopipo-linjalle.

Jos onnetar suosii, kumpi vain käy.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa turkoosia pipoa koossa 51. Paras kevätpipo on sellainen joka ei ole liian kuuma mutta suojaa korvat tuulelta.
Olen lukijasi nimimerkillä Shiva
suddenconnection(at)hotmail.com