lauantai 9. maaliskuuta 2013

Voihan pöpö


Tänään on menty niin pienellä liekillä, että toivoisin aamun tuovan meille pirteämpiä pimuja. Ei ole kiva äidin, eikä iskänkään katsoa, kun ei maistu ruoka, ei juoma, ei edes suklaa (!). Uni ja pötköttely vie mukanaan hetkenkin touhuamisen jälkeen. Neljävuotias kyseli, mitä voisimme tehdä, kun hän ei jaksa edes katsoa lastenohjelmia koko päivää, vaikka niitä olisi tänään saanut katsella ihan rajoituksetta. Yksivuotias tulee luokse nenänalus kiiltäen sanoen nenä niittää, eikä muuten laita Friidankaan toimia hanttiin laisinkaan.


Onko nyt liikkeellä jotain mysteeripöpöä, kun ei varsinaisesti ole perinteisestä Ykästä kyse, vaan ei oikein jaksa tehdä mitään, ei maistu ruoka yhtään, kuitenkaan ei ole kuumetta? Onko tämä vaan rankempaa reissuväsymystä?

3 kommenttia:

Nanna S kirjoitti...

Meillä laatoitti keskimmäinen kerran. Sitten nousi kuume ja seuraavana päivänä poitsu oli terve. Sisko valitta vatsaansa 6 päivää, mutta ei muita oireita. Pikkupojilla tosin töpselit valuttaa.

Jennijee kirjoitti...

Voi pieniä reissulaisia. :( Meidän perheen aikuisilla oli parisen viikkoa sitten monen päivän vetämättömyys ja ei ruoka maistunut. Mulla oli yksi ykäsessio, miehellä ei yhtään. Mikä lie pöhkö pöpö.

Toivotaan, että voimat ja parempi vointi palaa pian!

Ripu kirjoitti...

Nanna ja Jenni: Liikkeellä on siis jotain. Diagnosoitakoon se täällä Pöhköksi pöpöksi. :D

Toivottavasti aamulla on kova nälkä ja päästään kunnolla ulkoilemaan.

Nyt äitikin pötköttämään.