Pääsiäispyhiksi alevinkkejä...

Meillä kuorsaavat kaikki muut, joten tässäpä teillekin muutamia alekoodeja pitkäperjantain ratoksi, jos meinaa aika käydä pitkäksi.


kuva: täältä

 
pikkuOtuksesta sai synttärikoodilla "happybd" -15 % (ei koske Beau LOvesin, Aarrekidin eikä Anïven uutuuksia). LISÄYS lauantain bongaus: Myös ♥ UBANGIN uutuudet -20% koodilla "easter2"! Koodi on voimassa 1.4. asti.


Höön ihanuuksia - kuva: täältä


Viimeisimmästä ihailuni kohteestani Busstop Clothingista koodilla  "happyeaster" - 15 % . Itse kovasti harkitsen täältä Varpusen säilytyspusseja. Niistä olen haaveillut noin kaksi vuotta... Että on ainakin harkittu ostos.


kuva: täältä

Joko sitä karitevoita hommasit? Yvesilläkin*) on meidän synttäreiden kunniaksi ale. Koodilla EAST2013F 5e alennus vähintään 25e ostoksista. Voimassa 1.4. saakka.Stadiumissa*) on muuten mega-ale. Monista tuotteista jopa -70%.  JOS treenaisin Naisten kympille, hankkisin nyt halvat Niket. Bannerista sisään kaupan tekkoon.Lisäksi Stadiumissa on - 20% nettialennus koko valikoimasta 1.4. saakka. Yllätys, että bongasin nuo lasten Converset. Consseille jäisi hintaa vähän reilu 40e... Iik! Oliskohan vielä kokoja? Pssst. Myös naisille oli näitä samoja. 
 
kuvat: Stadium.fi

Ja vihon viimeseksi rahojen turmioksi koituu Stockan*) pääsiäisale kanta-asiakkaille:
Kevään vaatteet (naiset, miehet, lapset), asusteet, jalkineet ja urheiluasut verkkokaupassa kanta-asiakkaille –20 % 1.4. asti. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita. Bannerista shop yourself out.


Hauskaa shoppailua!

Muista myös 
tankata välillä 
suklaamunia!*) Tähdellä merkityt mainoslinkkejä.

Suosikit