perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kevät kaupungissa


Jokohan näillä varusteilla kohta pärjäisi ulkona? Meillä paistoi jälleen tänään aurinko ja mittari näytti +4,5 astetta iltapäivällä. Ihana kevät! Viittaan täysin kintaalla ennustetulle takatalvelle, joka ilmeisesti jo ulkona odottaa. Lallalallallaa. En kuule mitään. 


No telkkarihan se minut naulitsi paikoilleen.

Fredriksonin tytöt lähettivät meille muutaman keväthatun, ja kyllä ovat kauniita. Hatuissa on ohkainen fleecevuori sisällä ja ne on valmistettu orgaanisesta puuvillasta, joka on viljelty ilman keinotekoisia torjunta-aineita, lannoitteita tai muita ympäristölle vahingollisia kemikaaleja. Hyvä, minä tykkään tästä! Nikitassa on kivat tuplanauhat yksityiskohtana, ja ihku tupsu keikkuu päälaella. Näitä ihanuuksia löytyy myös muissa väreissä, mutta että tuo valkoinen on kaunis. Älä sano mittään. Minä kyllä tiijän. Hekoti heh.


Näihin kuviin, ihanaa viikonloppua!  
 
Yksivuotiaalla päässään aivan ihana Fredriksonin Nikita. 
Jalassa ihanat Petit Nordit. 
Takista ei muuta kun iso ihana miauuuuuu....


3 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Mikähän siinä on, että en ole yhtään VALMIS millekään keväälle?!?!? Kevättalvi, aurinkoa ja hankea - joo ihanaa! Mutta että lumet sulais ja sitä rataa... ei kai viellä? :O

Kivan näköinen pipo, mutta onko vielä reilu? Miten istuu jos nauhat laittaa kiinni, tuleeko tuulitunnelit korviin?

zirk kirjoitti...

Ihanaihana!

Ripu kirjoitti...

Miima: Kyl siult ei mikkää jää huomaamati. Ihan oot oikeassa. Heitin hatun päähän sen kummemmin mallailematta, kun ihastuin tuohon väriin, enkä laittanut nauhojakaan kiinni. Tyylistaili ennen kaikkea, eikö? ;) Ovat reiluhkoa mitoitusta mielestäni. Tuo koko on 51.

Hels-singissä kantakaupungissa on suurelta osin jo lumet sulaneet, joten auringon lämmittäessä kevät on kovastikin mielessä. Tänään tosin mittarin näyttäessä -7 kelattiinkin takaisin talveen pikavauhtia.

Zirk: Kiitos, ihana oot itekin. :)