torstai 21. maaliskuuta 2013

On puteleita poikineen

Nää on terveellisiä hei.

Synttäreitä tulvii ihan pian ovista ja ikkunoista, äitillä kävi ajatus, josko poistaisi etikettejä pulloista (tehokkaita vinkkejä, kiitos) ja laittaisi trendikkään paperipillin mehulla täytettyyn pulloon. Isommat pullot on valjastettu maljakkokäyttöön. Nurinhan ne avonaiset pullot tietysti olisivat valkealla liinalla. Yes no a good bad idea.

Äläkä pyörittele silmiäsi, miten on smoothiekulutusta. Ootko muka maistanut? Äläkä maista, alkaa nimittäin löytyä puteleita muidenkin pöytien alta. Sitä paitsi salaahan näitä pitää pitäisi juoda meillä, jos kuvittelee yksin tyhjentävänsä tuon pullon. Naks, kun sanoo korkki - Muutie, sanoo yksivuotias, kuin taikaiskusta. Menee ihan koko pullo. Yhyy.

5 kommenttia:

Nanna S kirjoitti...

Viikkojen empiiristen kokeiden jälkeen paras keino näihin etiketteihin on sivellä ruokaöljyä, odottaa ja rapsuttaa. Tiukassa ovat.

Vera kirjoitti...

Mikä on paperipilli??? Kysyn vaan =D

mehtäemäntä kirjoitti...

liottele pullot kuumessa vadessa niin etiketit lähtee helpommin ja sit jos nihin jää vielä sitä liimaa lasin pintaan niin hinkaa liiman päälle nokare voita(kyllä voita!) ja anna vaikuttaa parisen tuntia ja pyyhi talouspaperilla poies..ei jää niitä ällöjä liima rantuja pullon pintaan XD

mehtäemäntä kirjoitti...

vedessä siis liottelet..

Ripu kirjoitti...

Nanna ja Mehtäemäntä: Kiitos ja liotanhan minä liottamistani, ja sitten vielä voit ja rapsutukset päälle. Keinot ovat tuttuja. Ovat vaan samperit tosi tiukassa. Nyt pohdin herätänkö koko talon, jos huruutan Silence Tonnilla (hiustenkuivaaja) vähän lämpöä pullojen kylkeen. Toiset sanovat, että lämpö irrottaa. En kyllä näistä usko, kun tuskin irtoavat vesurillakaan.

Vera: Paperipillit on muodissa. Ne on vaan sellaisia mageempia kuin muovipillit. :) Tietty ekologisempia kans. ;)