Pomp de Luxia Pukilta

Neljävuotiaan ihanuuksia

Joulupukki oli piipahtanut Pomp de Luxilla, sillä meidän neitien paketeista paljastui todellisia ihanuuksia! Tämä olikin todellinen ilo, sillä itse en tilannut heiltä tänä vuonna mitään, ja jäin vähän harmittelemaan, sillä viime jouluna pukki toi sieltä kivoja juttuja moneen pakettiin.

Yksivuotiaalle!

Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta, jonka huomasin vasta ladatessani kuvaa tänne. Oh well. Kuvasta saa kuitenkin hyvin selvän, että tosi kivoja juttuja sai meidän pienimmäinenkin. Paita, lyhythihainen paita ja kimalteleva neuletakki ovat koossa 92 cm ja ovat vielä hiukan reiluja, mutta pidettäviä kyllä. Eikö ole supersöpöt kyynärpääpaikat!

Neljävuotiaan vaatteet ovat koossa 110/116 cm ja ne ovat melko reilua mitoitusta. Neuletakki on ihan sopiva, mutta neule, kun on malliltaankin reilu, on vielä vähän iso. Onpahan ensi syksyllekin ihanuuksia odottamassa. Raitamekko on ihan just meidän mekko! Neuletakissa on muuten tosi kaunis kuva selkäpuolella. 

Viimevuotiset Pomp de Luxit ovat myös tätä samaa väritystä ja itse pidän tästä väristä eniten. Myös harmaa on kaunis, mutta neljävuotias ei erityisemmin diggaile, niin sepä on sillä sipuli. Yksivuotiaan garderobiin sopisi sitä väriä vaikka vähän ujuttaakin, kun hän ei tajua laittaa vielä hirveesti hanttiin. 

Tuliko teille Pomp de Luxeja? Kannattaa muuten tsekata se verkkokauppa, kun siellä näyttää olevan kaikki puoleen hintaan.

P.S. Suurkiitos Joulupukille!

Suosikit