maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukorteista

Mä ihmettelen niitä, jotka kertovat, etteivät olisi koskaan uskoneet, että heistä tulee sellaisia, jotka ottavat kuvia lapsistaan joulukortteihin. Siis se kun on niin noloo. Tiedän itse asiassa vaikka kuinka monta äitiä, jotka ovat lausuneet nuo sanat. Siis minoloo? Musta se on vaan mageeta. Huomaatteko, että mummo yrittää täälViileä Venla -längvitsiä vääntää, jota neljävuotias viljelee täysin sujuvasti jutuissaan. Suomennos: en siis tajua mitä noloa.

Onko nimittäin mahtavampaa saada kortti ystäviltä, joita ei vaikka näe kovinkaan usein (ja vaikka näkisinkin), mutta kortista näkee, miten lapset on kasvaneet, ja miten ihania ne ovat ja miten meidän kortti meni nyt kyllä ihan riman alle, vaikka ajattelit, että tulipa upea tällä kertaa ja ja ja. No ei oikeesti. Meidän kortit eivät mene riman alle. Katso itse.


Tässätämänvuotisia joulukorttiotoksia.

Mitä nää on ottaneet?

Kerrassaan upeita, fantastisia - näistähän tekisi kortit kaikista? Jos sinulle tuli nyt sellainen fiilis, että omat korttinne eivät ole ihan tätä luokkaa, niin älä harmittele. Ei kaikilla voi vaan olla yhtä hienoja. Ensi jouluna rimaa korkeammalle sitten. Hihhi.


Vertailun vuoksi alla yksi viimevuotisista joulukorttisuosikeistani.

   
Rauhallista joulua!
  
 

8 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Ah, on se vaan niin kiva huomata, että en ole ainoa jolla on liian HIDAS kamera :D

....lapsis mitään vikaa ole, vika on AINA kamerassa!

Ripu kirjoitti...

Pepi: Siis nyt en kyllä ymmärtänyt, hidas? kamera? Eikö nää kuvat ihan vaan sykähdyttäneet sinua tunnelmallaan? :D Hehhe. Jännityksellä odotan huomisen postia minkälainen joulukortti sieltä tupsahtaa..

zirk kirjoitti...

:D meiltä kukaan ei saa joulukorttia, mutta täytän virtuaalimaailman joka kolon mun mussukoiden kuvilla. On joo noloa JA törkeetä! Siis OMG!
Mutta oot sä kyllä ihana joulu-mummo! Hyvä!
Kyynisyydestä ei olisikaan mitään iloa. Lievästä sarkasmista on. <3

Silmäilijä kirjoitti...

Minä olen vielä kamalampi ja kidutan ystävä- ja tuttavapiiriä korteilla, jotka lapseni on itse askarrellut. Tai no, minä ne muuten olen tehnyt, lapsi vastaa kuvituksesta. Se se vasta noloa on :D

annna kirjoitti...

Hei hetkinen, nuohan ovat meidän kortteja! :-O Tai no, jotenkin noi vaatteet on erilaiset kun muistin, mutta siis muistihan ei ole ollut vahvimpia avujani pitkiin aikoihin. tsih.

*Laura* kirjoitti...

:D Olipas piristävä lasten päiväuniaika: Ensin Zirkin Tuula-hiehot ja sitten teidän jotain ottaneet pikkutontut. En tiedä voiko hihitykseen kuolla, pitää varmaan testata... En tosin ole ihan varma olitteko tarkoittaneet nämä postauksenne näin, vai pitäisikö mun mennä itsekin päiväunille...

Ripu kirjoitti...

Zirk: Mummo? Minä? Oikeestikko? ;)

Silmäilijä: Just noin. Meiltä alkaa vähitellen tulemaan myös noita kortteja, kenties jo ensi jouluna! Hyvä, hyvä!

Annna: Ootko varma, että olis teidän kortteja? Ootko harrastanut valokuvausta? Siis, että osaat ottaa samantasoisia kuvia? Hehheh.

Laura: Otahan unet! :D

Jennijee kirjoitti...

Jee, mahtava (ja tuttu) meininki! :D

Mun yhdessä "tuokiokuvassa on tunnelma vastaavasta photoshootista. Tuloksena kuvia, joista 95% on sellaisia, joissa yksi tai kumpikaan ei katso kameraan JA kuva on kokonaan tai osittain epätarkka.

Mutta silti ne on ihania. Vielä viime vuonna jaksoin räätälöidä erilaiset kortit kavereille, joilla ei ole lapsia. Tänä vuonna kaikki saa lapsikortit. En mä mitään tupatarkastuksia tee, heittäköön roskiin, jos ei kelpaa.

Jään odottamaan jännityksellä postia.