torstai 27. joulukuuta 2012

Joulutyhjiö

Buu. Blogikin muuttui ihan harmaaksi. Sopii täydellisesti, sillä just nyt on ihan harmaa fiilis. Siis huonolla tavalla. Muutenhan harmaa on mun suosikkiväri. Sopii tällaiselle harmaalle henkilölle. 

Kotiuduimme illalla ja huokailin huokailemasta päästyäni, kunnes tajusin, että minähän olen ihan masentunut. Joulu on siis ohi. Oikeasti. Nyt pitäisi alkaa tohottaa jotain uudenvuoden juttuja, mutta eipä kiinnosta. Joulu on mun juttu. Nyt se on ohi. Onko kiva se? Ei ole. Suklaata on tsiljardi kiloa, vaan eipä maistu. Mikä vääryys.


7 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Tuttu tunne, itsellä oli tuo fiilis omien häiden jälkeisenä aamuna. :) No mutta, joulu se on ensi vuonnakin! Miten muuten sille himmelille kävi?

Ripu kirjoitti...

Laura: Niinhän sitä sanotaan, että kun on oikein suunnitellut ja odottanut jotain, ja kun se on ohi, tulee tyhjiö. No onneksi on ja luultavimmin tämmä olotilani on matkaväsymystä ja muuten vaan edelleen vähän huonoa oloa kiitos joulun kutsumattoman vieraan. Kunhan jaksan avata matkalaukun ja ihastella pukin tuomia paketteja, niin eiköhän se ilomieli palaja alta aikayksikön. :D

P.S. Kiitos himmelitiedustelusta. Se on vielä vähän työn alla, kun homma ei useinkaan pääse etenemään, mutta lupaan laittaa siitä kuvan tänne pian.

Anonyymi kirjoitti...

Aavistuksen samaa ilmassa. Kyllä se siitä. Pääsiäistä kohti ;)

zirk kirjoitti...

Mä oon helpottunut, että joulu on ohi. Ihan kiva se on, mutta jo riitti!
Tunnelman tasaantumista sinne sitten vaan. Olalle taputuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Jouluahan voi ihan oikeasti juhlia koska vaan, silloin kun tekee mieli. Meillä kun tämä joulu oli 4. perättäinen, joka päättyi ennen kuin oli alkanutkaan todella huonoihin uutisiin, niin päätin, että en halua muistaa näitä päiviä jos joskus kaikki on taas kohtuullisen hyvin (epäilen sitä), ja juhlin jouluruuillla ja lahjoilla joitakin muita päiviä. Joskus, kun olin työmatkoilla joulun aikana, joulumme vietimme Suomessa helmikuusssa palattuani. Eli ohjeeni on, loppiaisena toinen joulu. Alesta muutama paketti kuusen alle ja ruokaa, vähän uudella twistillä. OP

PS harmaa sopii todella harvalle suomalaiselle naiselle meidän värien vuoksi.

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Siitäkö tää masis johtuu, että joulu on ohi? Toisaalta olen kyllä vähän helpottunutkin siitä, että hössötys on ohi. Mitä nyt pirullinen flunssa tuli kaivattua tyhjiötä täyttämään... Suklaakin maistuu puulta. Harmaa on hyvä väri.

Ripu kirjoitti...

Kiitos tsempistä kaikille! :)

Anonyymi: Viivyttäis vielä hetki näissä joulufiiliksissä, niin eiköhän se kyllästyminen jossain kohtaa iske. :D

Zirk: No kivat sulle, kun jouluhan on tosiaan ohi. :D Kiitos olalle taputuksista! Helpotti.

OP: Voi ei. Olen tosi pahoillani.

Sellaisille, jotka eivät joulua viettäneet itsestään johtumattomista syistä (kiitos ykän tai jonkun muun syyn), voi hyvin aloittaa Uuden joulun viettämisen vaikka tosiaan loppiaisena.

Harmaa on tosiaan sellainen, ettei kaikille sovi. Minä pidän siitä paljon ja toivon, että se sopii. ;)

Kati: Sitäpä sitä. Uuteen jouluun vaan, ei luovuteta vielä. Ja Kati, harmaa ON hyvä väri. :D