maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuva-arvoitus ja Marttojen vinkit

kuva: täältä

Nappasin vihdoin Stockalta viikonloppuna tennispalloja mukaan, koska niitä ei meiltä entuudestaan löytynyt. Pyysin halvimpia mahdollisia, koska en ollut aikonut lähteä tenniskentille ja pallot tulisivat muuhun käyttöön. Kalliilla palloillahan sitä pelaisi heti kuin Steffi Graf. Joko arvaat?

Vihdoin ne pallot pyörii siellä mihin ne tarkoitukseen ne ostettiin, vaikka piti aamulla vähän puhista yksivuotiaalle (neljävuotias onnekseen päiväkodissa), että mihin-ootte-oikeesti-ne-pallot-jo-ehtineet-laittaa? Yksivuotias pyöritteli päätään ja sanoi topakasti eeeeeiiii! eeeeeiiiii! Löysin lopulta kolme ja ne sai riittää. 

Tyrkkäsin untsikat (takit) pesukoneeseen ja linkosin TÄYSILLÄ! (Mites muutenkaan? Hihi). Tähän kyllä sain vahvistusta Marttojen keskustelupalstalta. Siellähän meitsi viettää kaiken liikenevän aikansa. Tietäisittepä mikä aarrearkku tuo paikka onkaan. Annan teille vain yhden sanan: ruokasooda. Se on Marttojen vinkki menestykseen kotielämässä. Tsekkaa rauhassa, jos et usko. Liityn Marttojen viralliseksi jäseneksi heti, kun olen oikeassa hankkeessa.

Mikäli suunnittelet untsikanpesua, eikä sinulla ole kuivausrumpua, niin kannattaa kurkata noita vinkkejä, sillä itse en ollut ajatellutkaan, että untuvatakin voi ja se kannattaa kuivattaa ulkona pakkasessa. Kyllä nuo Martat on viisaita. Love, love Martat.

Pesukoneen ohjelma päättyi. Takit ulos humps ja pallot taas lasten leikkeihin!

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Siis tennispallot lasten leikkeihin? Meidän huushollissa nuo olisi alkusanat katastrofille.

Ripu kirjoitti...

Heidi: Niin, tarkemmin ajateltuna, tuli itsekin viikonloppuna mainittua jokusen kerran, että ei saa heittää kenenkään naamaan eikä olkkarissa, mutta kyllä ne niillä saivat leikkiä.

mehtäemäntä kirjoitti...

Mulla on aina kun pesen meidän petivaatteita..siis untuvapeittoja..tollasia tennispalloja seassa. ja sama hommeli kuivausrummussa..ihanan kuohkeita tulee takeista ja täkeistä..

*Laura* kirjoitti...

Tämmöisestä en ollut kuullutkaan! Pitää siis joskus kokeilla. Meillä muuten tennispallot lentelevät olohuoneessakin välillä... Eniten niistä taitaa kuitenkin tykätä koira.

Ripu kirjoitti...

Mehtäemäntä: Ne pallot tosiaan kuuluisikin sinne kuivausrumpuun, mutta minäkin pesen jo pallojen kanssa.

Laura: Tennispallot on must, kun muuten ne kaikki untuvat muuttaa johonkin takin alasaumaan. Sä oot rohkee äiti, kun olkkarissakin saa lennättää Wilsoneita. :D

Mulla on muuten takit pakkasessa pörhistymässä, jotta katsotaanpa huomenna mitä niistä tuli.