keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ensimmäinen

...ikioma jäätelö!  


Isosisko kävi nappaamassa pakkasesta jälkkäriksi ja reippauspalkinnoksi (neidin itsensä lanseeraama termi) jäätelötuutin. Tänään palkinnon ansaitsi - neidin mukaan, kun söi lautasensa tyhjäksi. No okei, ihan hyvä. Noin muuten reippauspalkinto tulisi jakaa, jos kerää olkkarin lattialta lelunsa tai jos antaa yksivuotiaan leikkiä omilla leluillaan, kävelee muutaman sata metriä valittelematta, pukee ulkovaatteet ilman ähinää, ja näitä aiheitahan piisaa. 

Yksivee saa useimmiten maistaa vähän neljävuotiaan jäätelöstä, mutta eihän se aina ole kiva olla jakamassa eikä se vähän riitä enää yksivuotiaalle. Näin ollen pikkusisko sai vihdoinkin oman jäätelön. Hän oli siitä valtavan ylpeä, söi sitä totisena väliin mumisten, joka meidän korviimme kuulosti siltä, että vihdoinkin te daijut tajusitte antaa mulle oman - 'cos dis me likes

Vaan ei esikoisen aikaan annettu suklaatuuttia yksivuotiaalle. Niin ne ajat muuttuvat.

3 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

tätä minäkin mietin juuri tänään kun meidän yksi vuotiaalle tungin suuhun joulukalenterin sisältöä :D eipäs ollu esikoisella..vaan eipäs kyllä esikoinen tahnalla pessy suutaan puoliuotiaasta niinko tämä kuopus, joten tasan tais mennä :D

caelia kirjoitti...

Ihana sottapytty :)

Ja sitten juuri muistin etten ole toteuttanut sitä sun haastetta, piiskaa mulle... Teen sen viikonlopun aikana!

Ripu kirjoitti...

Mehtäemäntä: Juujuu, meillä neljävuotias kylläkin korjaa yksivuotiaankin anopin ostaman suklaakalenterin sisällön suihinsa. Meillä tosin suklaakalenteria tyhjennetään karkkipäivänä eli avataan viikon luukut kerralla. Kumpikohan pahempi?

Caelia: Ihana oot ite. :D Hei minulla on rästissä ainaskin kaks. Tuntuu, että on ihan tööt ja niin superbusy, ettei muista paneutua niihin, mutta hyvä kun muistutit - Zirk ja Nannas en ole unohtanut, kiitos vaan!