keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Note to self: jouluostoksilla ja pakkaamossa

kuva: täältä

1) Jos on miinus kuusi pakkasastetta ja aiot muutenkin hikoilla Stockalla jouluostoksien perässä, niin älä:
  • kuvittele olevasi Sallassa ja pukeudu sukkahousuihin (ihan hulluutta muutenkin, kun mulla on HH-kalsarit!)*
  • Uggeihin
  • Ticketin pitkään untuvatoppikseen.
 
2) Mikäli sinulla on Stockalla varattuna iso ja painava laatikko sekä toinenkin laatikko, eikä toiveissasi välttämättä ole käsivarsiesi pidentäminen tai hien lisääminen, niin älä:
  • nappaa niitä ekana mukaasi, kun vielä puuttuvien ostoksien tekeminen ei ole vielä edes alkanut. Kyllä ne jaksavat odottaa.** 

3) Älä etsi pukinkonttiin toivottua lahjaa ympäri Helsinkiä, mikäli sitä ei jo jostain Stockalta löytynyt, vaan toteuta helpompi suunnitelma ja kysy varatoivetta, jonka saat kolmessa sekunnissa (vs. kolmen päivän metsästys).

4) Lahjojen paketoiminen - Varaa:
  • aikaa, jotta saat fiilistellä lahjojen käärimisestä kauniisti.
  • ihania nauhoja ja pakettikortteja.
  • ylipäätään lahjapaperia. Nimim. Ei kiva huomata tässä kohtaa, että jahas, paketit olisi ylipäätään saatava pakettiin eikä millekään fiilistelylle ole tod. aikaa, mutta kunhan saadaan ne paketoitua.   
Huokaus.

*) todistettavasti kalsareita pestään myös joskus. Onneksi.
**) Oli pakko hakea ne heti, kun ne olisi muuten unohtuneet. Takuulla! 

9 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Mites sun nettiostosten kanssa on käynyt? Täällä harmitellaan kovasti, kun paria tärkeintä pakettia ei näy eikä kuulu. :(

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Kiitti kysymästä. Ei netistäkään ihan kaikkea löytynyt. Ilmeisesti.

Jännityksellä täälläkin vielä paria pakettia odotellaan. Tänne pitäs tulla yksi ennen lähtöä ja mummolaan yksi. Ukki kantoi tänään postista ihan paria sataa grammaa vajaa 10 kiloa laatikoita (!) mummolaan. Viititkö hakea pari pakettia postista.. Huoletonta vihellystä!

Hei onko seurantatunnukset tallessa? Mulle kävi niin, että yksi paketti seikkaili pohjoisessa vielä viime yönä, mutta selvisi iltaan mennessä onneksi oikeaan kohteeseen. Ihme lenkki. Sitten kaksi pakettia oli merkitty Smart-postilaatikosta haettaviksi, vaan koodeja ei tullut. Ne olivatkin sitten oikeassa postissa, josta kysyttiin, että haluanko ne ohjattavan Smart-postilaatikoihin. Parkaisin, että ei helvatassa niitä ohjata enää mihinkään, kun ovat sentään oikeassa kaupungissa. Huhhuh.

Kyllä tässä ihan pumpusta kohta ottaa!

Nyt takaisin pakkaamoon, kääräisen lahjoja sanomalehteen - sehän on trendikästäkin!

caelia kirjoitti...

Laitoin sulle meiliä, onnetar suosi blogini Korres-arvonnassa :)

Jennijee kirjoitti...

Ilmeisesti Itellan seurantakoodeja ei ole, vaan paketin matkaa pitäisi seurata sivulta, joka sanoo "Page not found". Asiakaspalvelu ei vastaa, Mies on tehnyt tilauksen ja on yrittänyt soittaa ja meilata ja tehdä vaikka mitä temppuja. Hirmu rasittavaa. Aikuisille voi sanoa, että sori, paketti tulee joskus ensi viikolla, mutta 3 veelle ei, kun kyseessä on se lahja, mitä hän on kaikista eniten toivonut. :(

zirk kirjoitti...

Jaksaajaksaa! Mun note to self oli, että ostapa nainen piparit kaupasta. kaaoksen voimat 3 äiti 0: tein kolmannen taikinan, joka epäonnistui. Oikea jättitaikina. Palanutta maustesekoitusta, jauho-ja sokeriräjähdys ja niin, se epäonnistunut taikina. Antaapa olla. Huoh. Sämpylät onnistuu aina!
Mies on työreissussa, poikien lahjat kipattu anopin paketoitaviksi ja mun pitäis kai KAKSI pakettia, anteeksi kolme paketoida, huhhuh. :D Huomenna me kyllä tehään vaan lumilinnaa.

*Laura* kirjoitti...

Sanomalehteen käärityt paketit OVAT trendikkäitä! :)

Mutta hienostihan siellä menee. :) Stocka viisi päivää ennen joulua taitaakin sopia vain sitkeimmille sisseille!

Noora kirjoitti...

Apua, huomasin vasta nyt että olin voittanut joulukalenterin luukusta Four reasonsin paketin! Kai vielä ehtii? Laitoin sun blogin meiliosotteeseen yhteystiedot.

Ripu kirjoitti...

Caelia: Mä jo hehkuttelin sulle äsken sähköpostissa, että ihan huikeeta. Kiitos, kiitos, kiitos! <3

Jennijee: Suosittelisin hankkimaan saman lahjan ihan kaupasta asap, ettei jää lapsi ilman. Senhän voi palauttaa, jos paketti löytää perille ennen joulua. Meillä neljävuotias on toivonut mm. timantteja. Kröhm. Tillanderille en ole vielä ehtinyt.

Zirk: Kiitti ja sulle sympatiat. Mä teen kuule ihan Sunnuntailla. Vähän vaan jauhoja tupsauttaa ilmaan, niinku fiilikseks, sitten kaulinta näytän taikinalle, lapsi askartelee ja avot. Tulipa hyviä, niin hyviä kuin piparit noinniinku yleensäkin. En ole mikään himokuluttaja. Paitsi tänä jouluna yritän etsiä mummolasta äidin piparitaikinareseptin. Ne olivat aivan taivaallisia, kun äiti niitä vielä teki.

Laura: Trendikkäitä, trendikkäitä. Sitähän minäkin sanoin. Kiitti, hyvin menee. Ei maha mitään. Stocka vaikka joulupäivänä sopii mulle. Noeinytsentäs. Tää on kai sitä tekemisen meininkiä. Hahhha.

Ripu kirjoitti...

Noora: Onnittelut! Pukinkonttiin saattaa tehdä tiukkaa, mutta onpahan sellainen after Christmas -lahjapaketti! :) Laitoin sun tiedot eteenpäin, että nyt sopii vaan odotella ja sitten saa tukka lempee. :)