tiistai 15. toukokuuta 2012

Tunnustan

- Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
- Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi
- Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi
- Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta


Oo Miima, merci beaucoup, muchas gracias, kiitos, tack tack ja many thanks tunnustuksesta! 
Ei kai se auta, kun iskeä faktat tiskiin (en tiedä onko tämä paljastelu oikeasti mitenkään hyvä juttu, mut here goes nothing):

1) Tarvitsen suklaata elämiseen. Olen yrittänyt olla ilman suklaata, mutta syömättömyys täytyy aina katkaista ennen kuin tapahtuu jotain ikävää.

2) Olen ärsyttävä kontrollifriikki, joka ei kestä tekemättömiä asioita. Tai kestää, mutta ärsyyntyy siitä. Saatan miettiä yön tunteita mm. sitä, että herravarjele en ole vieläkään maksanut ystävälle kahta Ikean Samla laatikkoa, jotka sain jo puolivuotta sitten!  En kuitenkaan saa asiaa hoidettua, koska en muista hoitaa sitä.

3) Olen mummo (no offense to real mummos). Mies ja neljävuotias jopa kutsuvat minua ajoittain tällä nimikkeellä. Kauhistelen miten pihalla olen nykymaailman menosta, älypuhelimista ja twittereistä. Päivittelen ääneen miten näin on päässyt käymään enkä voi tajuta, miten MINÄ olen oikeasti ihan out.

4) Meillä ei ole koskaan mitään vierasvaraa - pakastimessakaan. Ei meillä kyllä käy vieraitakaan.

5) Syön mämmiä. Sellaisenaan. Ilman lisukkeita. (Ks. kohta 3.)

6) Vahva englannin kielen taitoni on peruja Kate & Allie tv-sarjasta, jota katsoin VHS:ltä tuntikaupalla koulun jälkeen ja söin itse keittämääni makaroonia ketsupilla. Suosikkini sarjassa oli teini-Emma. Se Kate oli tosi rento ja hauska tyyppi, jota myös ihailin. Tällä hetkellä muistutan varmasti Allieta kaikessa konservatiivisuudessani. (Ks. kohta 3.)

7) Nautin kaupoissa kuljeskelusta, minut valtaa usein lämmin, onnellisuuden tunne astuessani Stockmannille. Nautin tavaroiden katselusta ja ostamisesta - samaan aikaan olen tosi nuuka. Minulla oli koko talven rikkinäinen nahkahanska. On varmasti myös ensi talvena.


Huhhuh, olo on nyt kuin olisi maannut psykiatrin sohvalla ja saanut kakistettua ulos suurimmatkin salaisuutensa. Nyt tarvitaan suklaata toipumiseen.

Tähän samaan puhdistukseen haastaisin seuraavat henkilöt, joiden tuotoksia seurailen (yritin nopsaan katsoa sellaisia, jotka eivät olisi ihan just saaneet samaa kunniaa osakseen):

jolla on muuten aivan ihana sukkatehdas! Ostakee!

jolla on aina viimeisimmät vinkit ja loistoajatukset! 

jolla on myös ihana seiskakuu ja paljon ihania vinkkejä.

jolla on visuaalisesti upea blogi.

jolla on hauska ja oivaltava blogi.

joka kertoilee ihanasta onnestaan nuapurmuassa.


Enempää ei tunnustuksia tipu, lapsetkin tarvitsevat äitiään. Välillä. 
 

15 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Kyllä oot hauska mummo, ihan piti hihitellä :D

Vera kirjoitti...

Mä sain myös tän tunnustuksen Miimalta. Olis pitänyt varmaan tunnustaa etten osaa laskea, just huomasin että olin tyytyväisenä kirjoittanut kahdeksan tunnustusta.

Ripu kirjoitti...

No herranen aika! Minäkin just tajusin, että oisinhan tätä tunnustusta voinut jakaa monelle muullekin, mutta jotenkin katoin nuo mun seurakuntalaisetkin niin huolimattomasti, että ei vaan äly toiminut. Anteeksi. Kaikki ootte tunnustuksen ansainneet. Ja Vera, minä en kertakaikkiaan pystynyt enää yhtäkään tunnustamaan lisää. Noissa seitsemässä oli jo seitsemän liikaa. Vai onko se seitsämän? Hullukshan tässä tulee!

jarna kirjoitti...

Ihania tunnustuksia. Nyt tiedän miksi pidän sun jutuista, koska olemme mummoja molemmat! :D

Kiitos tunnustuksesta. Olin saanut sen jo tunnustuspostaus on luonnoksissa. Totta hiivatissa olen haastanut sinut, Ripu-mummo, mutta ehkä otan sut pois. Tai annan olla. Katsellaan ;)

Ripu kirjoitti...

Kah, Jarnahan se linjoilla. :) Ole hyvä ja kiitos! Minua ei kannata enää haastaa, tunnustuksia ei sovi enempää paljastella. Joku viranomainen kiinnostuu.

Nyt tekarit lasiin ja kuorsaamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Käypäs mun postauksesta noukkimassa vähän...tekemistä...(Vakioviesti nyt kaikille)

Ripu kirjoitti...

Pepi: Kiitos, päätit antaa jotakin ihan ajateltavaa. Palataan! :D

Dooda kirjoitti...

Kiitos ihana. Samaistun seiskaan, oi kyllä!
Mummo en oo. Moon teini. :D

Vadelmia kirjoitti...

Kiitos! Olen myös nähtävästi mummoutunut, sillä vaikka ennen surffailin teknologian aallonharjalla, nyt en tajua, miten pystyn ryhtymään blogisi lukijaksi. Yleensä näen ylhäällä vasemmalla napin "lue", nyt en näe.

Ripu kirjoitti...

Dooda: Hyvä, että on yks teini porukassa. :D

Vadelmia: Hei, se on kuule tän mun sivu - siinä on semmoinen suodatin, sä et varmaan ole tarpeeks mummo. :D Noei oikeesti, näätkö mun Seurakuntalaiset siellä oikealla palkissa, pääsetkö sieltä kautta lukijaksi? Tervetuloa!

Vadelmia kirjoitti...

Kiitos, nyt toimii!

Heidi kirjoitti...

Niin juu, kiitos! Tunnustukset lähti matkaan, kiitos sinun blogiin tuli taas pitkästä aikaa eloa!

Heidi kirjoitti...

Ja vielä piti sanoa, että Kate & Allie oli ja on ihan paras! Alkoi heti se tunnari soimaan päässä kuin luin sun juttua. Ja mun suosikki oli kyllä se Allie; mitäköhän kertoo esimurrosikäisestä, että se samaistuu sellaiseen takakireään paasikampaukseen? Mut se oli ihana :)

Ripu kirjoitti...

Ihanaa Heidi! Me ollaan niin soulmeitsit!

Minttu / mami go go kirjoitti...

Hihi, ihania! Ja KIITOS! :)