Marimekon kesänäytös Espalla

Ihana ilma. Pitäisi taas siivota. Eipä huvita. Tänään Marimekon perinteinen muotinäytös Espalla. Mennään. Vedin meille kaikille tytöille Marimekot päälle ja eikun runwaylle. No ensinnäkin tuore kasikuinen oli sitä mieltä, että muotinäytös ei kiinnosta pätkääkään. Neljävuotiasta kiinnosti, mutta äiti, mä en nää mitään, äiti, mennään jätskille, äiti, mä en kuule mitään. Niin enkä minä eikä kukaan muukaan, koska kasikuinen päätti ilmoittaa koko muotiporukalle mielipiteensä ja ihan täysillä. 

Minua vähän harmitti (melkoinen understatement), koska olin ajatellut, että kasikuinen nukkuu kyllä vaunuissa koko näytöksen ajan, koska vaunut ovat olleet viime aikoina se ainoa paikka, jossa ihana pikkuinen muruseni nukkuu. Ei enää. 

Nappasin kuitenkin muutaman kuvan, koska ajattelin, että katotaan sitten kuvista tarkemmin millainen esitys Marimekolta tällä kertaa oli.


Olkalaukkuja oli paljon esillä, kuten mm:ltä voi odottaa, kiva tuo seepraraita. Melko paljon paitatakkeja, ihana persikka on in tänä kesänä, myös satiinikankaassa, samoin kuin keltainen ja puhdasvalkoinen. Miehelle kesään vaaleansinistä, nuoremmille vähän "retkumpaa" t-paitaa (melko yllättävää mm:ltä) ja farkkuliivi uutena tälle kesälle. Liivi näkyy paremmin allaolevassa kuvassa.

Tässä myös farkkuliivi ja ruutupaita (melko tummat sävyt kesäksi), huomaa miehen rento kassi olalla. Kiva! Naiselle hauskaa kuviointia trikoopaidoissa ja jälleen se olkalaukku.

Miehelle esiteltiin myös aina trendikkäät lippikset ja beiget sävyt, mutta pääosin sininen farkkumainen tyyli vaikutti. Naiselle myös hauskat pallot merensinisessä sifonkipaidassa.

Kasikuisella Marmekon huivi,raitapaita ja pöksyt, Unikko-tuti seka hyvät tunnelmat vielä tässä kohtaa. 

Neljävuotiaalla Marimekon mekko ja huivi. Mielestäni meidän tyttöjen tyyli oli enemmän perinteistä Marimekkoa, mutta muoti on muotia.
 Halvat huvit, huhhuh.

Suosikit