Lastenvaatteita ulos - ja sisään

Iltapäivää! Neljävuotias nauttii päiväkodin ystävistä, seiskakuu nukkuu pätkittäistä päikkäriunta ja äiti välttelee pienten vaatteiden organisointisavottaa kuin mitä tahansa siivousta. Tilannekatsaus: ihan järjettömät röykkiöt 50-68 cm minimuotia odottavat sortteeraajaansa. Mies huomautti eilen, ettei mahdu kulkemaan huoneistossa. Tänään se suuttuu, jos ei mitään tapahdu. Yritän miettiä vaihtoehtoja. a) Hietsun kirppis b) itsepalvelukirppis Kaivarissa c) Huutis d) uusi vauva.

Luultavimmin kallistun Hutikan puoleen ja teen noista ihanuuksista pieniä paketteja, joita voivat parents-to-be:t hamstrata edulliseen hintaan. Olen ymmärtänyt, että Hietsussa vaate ei liiku ja tuo Kaivarin kirppis on niin tyyris, että en raaski maksaa siitä, että saan nuo kaikista ihanimmat, suloisimmat ja pienimmät pikkubodyt eteenpäin. Apua. Siis d) vaihtoehto ei ole vaihtoehto. Mulla odottaa pieni laatikko niitä vaatekappaleita varten, joita en raaski laittaa eteenpäin. Se on jo täynnä. Miten noista voi luopua? Osa on sellaisia, jotka on kulkeutunut serkuilta meille ja niissä ikä näkyy. Trumpettilahkeita ei meidän seiskakuulla tule olemaan, ei ollut neljävuotiaallakaan. Saapa nähdä tuleeko joidenkin parents-to-be:n vauvoilla olemaan. Kannattaa olla visionääri. Trumpettilahje on salettiin in vuoden päästä.

Ettei ihan vaatetta tämän savotan jälkeen jäätäisi, piipahdin Seppälän baby tapahtumassa tänään. Kyllä, juurikin täällä aiemmin pohdittiin, mikä on ettei voi panostaa siihen eettisyyteen, kun kaikkeen muuhun kyllä. No, minä olenkin huono ihminen. Älkää ampuko. Kuinka ollakaan sieltä sai 3 vaatetta 2 hinnalla. Ajattelin alkuun vain vähän katsella jo mainituista syistä. Tapahtumassa järjestettiin arvonta ja ajattelin, että jos siihen osallistuisin nyt sitten kuitenkin. Odottelimme arvonnan alkamista ja vähän kuitenkin katselin sillä silmällä niitä vaatteita, koska seiskakuu ehdottomasti tarvitsi pyjaman. Jos sen vaan ottaisi, mutta sitten toisaalta kahden hinnalla saa kolme. Otin neljä.

Tässä se tarvitsemamme yökkäri.  Sitten nämä loput kolme takertuivat jotenkin vaunujen aisaan... 


Kuvat: Seppala.fi

Nyt voi ampua.


Ps. Ettei ihan huono reissu ollut, seiskakuusta sai otattaa valokuvan (olis hyvä katsoa se nenänalunen ennen kuvausta), voitin (!) neljävuotiaan nimellä (!!) arvonnassa Ainun pikkupupun ja hepan sekä saimme purkkisafkaa Bonalta ja pesuaineet LV:ltä. Ovella käteen iskettiin vielä erillinen goodybag, josta löytyi puuroa ja Pauligin KAHVIA (orgaanista!) - Seppälän markkinoinnissa on pakko olla joku mutsi puikoissa. Viimeiseksi kenties todelliset helmet: Simple pleasures huulikiilto, hopeiset tekokynnet ja tekoripset. Uuu mama!

Suosikit