perjantai 4. toukokuuta 2012

Ihana aamu


Kahvinkeitin valutti kahvit pöydälle.

Kyllä minä niin kadun sitä typerää päätöstä vuosia sitten mennä siihen kahvimyllyvipuun ja jätin Moccamasterit ostamatta. Se olisi ollut jopa edullisempi ja takuuvarmempi sijoitus kuin tämä nykyinen laite, jonka kahvimyllyä on tullut huudatettua alle kymmenen kertaa. Siitä lähtee niin kamala meteli, ettei semmoista kestä ensimmäisenä aamulla - eikä oikeastaan missään kohtaa vuorokautta.

Neljävuotiaan aamussa havaittavissa samankaltaisia tekijöitä: aamupalapöydässä tuoli kiristi kamalasti, jugurtissa oli banaaninkuoria ja seiskakuu teki peruuttamattoman virheen, kun aloitti puuron syömisen ennen kuin oli toivotettu hyvää ruokahalua.

Kyllä lähti taas hienosti päivä käyntiin! 3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oi mikä karkki kahvinkeittimeksi :) Ja mikä ihmeen mylly teillä on keittimeen integroitu? Juurijauhettua kahvia aina kun haluaa? Vau!

Ripu kirjoitti...

Heidi moi, ihan paska keitin, sori vaan. Ei sitä myllyä tule käytettyä. Se on AEG:n keitin, jossa on päällä sellainen koppa mihin ne pavut laitetaan ja sitten vaan kiireesti johonkin suojaan, kun se alkaa niitä murskata. Se ei kuitenkaan jotenkin osaa laskea niitä kuppeja versus vettä oikein, niin sitä sitten juodaan tervaa tai lirua.

Iltapäiväkahvit se pirulainen keitti ihan kuin piti eikä valunut pöydälle yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

Is it hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast.
I'm thinking about creating my own but I'm not sure where
to begin. Do you have any tips or suggestions? With thanks

Here is my homepage; search engine rank