torstai 10. toukokuuta 2012

Roihala

 kuva: www.finnishdesignshop.fi


Lauantain kirppis ja Siivouspäivä lähestyy!  Meidän olohuoneen nurkkaan on ilmestynyt kasoja, jotka odottavat sortteeraamista ja hinnoittelua. Uf. Mies huomautti tänään kuivakasti, että tää meijän koti on kuin mikäkin Roihala. Niin on, myönnetään. Tähän on tulossa muutos, lupaan! Onneksi lauantaina nuo ylimääräiset ihanuudet katoavat, kun olen saanut kaupaksi KAIKKI vauvan vaatteet (ja tarvikkeet - pohdinnassa on, tarvitaanko vaipanvaihtopistettä enää vai meniskö sekin myyntiin..). Eikä saa unohtaa myöskään äiskän rytkyjä unelmia, jotka eivät vaan mahdu enää päälle. Jostain syystä.
 
Ihan kuin tässä ei olisi jo tarpeeksi, mutta  kaadoin puolikkaan kahvikupin vaalealle olkkarin matolle aliarvioituani neljävuotiaan hyppytaidot. Story of my life jälleen kerran. En ole kuitenkaan vajonnut synkkyyteen, sillä tähän vahinkoon löytyi ratkaisu lähempää kuin luulinkaan. Niin ja se ei ole tuo uusi Woodnotesin matto, vaikka sekin vaihtoehto olisi sopinut kyllä mulle. Palaan tähän pian. 

Nyt käyn tuon vaatevuoren kimppuun täysin tunteettomasti, sillä tuo Muistoksi -laatikko on jo aivan liian täynnä. Huoh!

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meillä sama, makkarissa ei mahdu kohta nukkumaan, kun se on kuin mikäkin häkkiklitsu! Häkkiklitsun varmaan ymmärrät, mutta mä en Roihalaa...=/ Aukko sivistyksessä, myönnän.

Ripu kirjoitti...

Jarna: Hahha, tämä on hauskaa. Nyt on syntynyt oikea kielimuuri. Häkkiklitsu?, ei ummarra - olisko tuo Roihala sama? Mitä muita vastaavia on? Roihala sama kuin Rytölä. Meneekö vielä vaikeemmaks? :D

jarna kirjoitti...

Voiko olla todellista ettemme puhu samaa kieltä! tetaan viittomakielen alkeet virtuaalisesti: häkkiklitsu=verkkokellari.

Roihala on ihan ufoja, mutta Rytölä saattaa alkaa autea, sillä meillä puhutaan Rötökasoista, kun jonnekin alkaa kasaantua kauheíta puoliksipidettyjen vaatteiden kasoja, paperipinkkoja tms ikävää.

Ripu kirjoitti...

Niinpä niin, ei nyt olis ollut kauheen vaikea figure it out, ei ihan hirveesti näköjään sytytä täällä.. ;) Terveiset täältä Roihalan/Rytölän/Rötökasojen keskeltä!

Ripu kirjoitti...

Niinpä niin, ei nyt olis ollut kauheen vaikea figure it out, ei ihan hirveesti näköjään sytytä täällä.. ;) Terveiset täältä Roihalan/Rytölän/Rötökasojen keskeltä!