torstai 31. toukokuuta 2012

Kipling & Jansport - 50 %

Pakko vinkata, jos olet Helsingin keskustan lähistöllä, ja vaikka et olisikaan, jos nimittäin satut tarvitsemaan uutta laukkua, ja vaikka et tarvitsisi,  kantsii käydä hakemassa sellainen Kiplingin tai Jansportin mallistosta. Vielä huomenna 1.6. ehdit klo 10-20 osoitteessa Lönnrotinkatu 43.   

 
  
kuvat: kipling.com


En uskalla edes laskea kuinka paljon Kiplingiä meiltä löytyy. Reput, matkalaukut ja olkalaukut. Niin ja lompakot. Ja läppärilaukku. Apua. Myös neljävuotiaalla. Myös Miehellä. Niin ja myös sukulaisilla. Mut ei kai laukkuja voi koskaan olla liikaa. Kellään.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oi, Kipling ja sen gorillat <3 Manguin ekan Kiplingini muistaakseni viidennellä luokalla ja se yrmeä karvakalle siinä repussa oli siisteintä _ikinä_ (varsinkin meidän pikkuruisessa kyläkoulussa, Kiplinginhakureissulle piti lähteä Turkuun asti).
En edes tajunnut, että noita saa vieläkin, pitääpä johdatella tulevan syksyn ekaluokkalainen sopivaan kauppaan reppuostoksille :D Niin ja onhan niissä vielä ne gorillat, onhan?!?

Heidi kirjoitti...

No niin, onhan niissä, nyt kun maltoin kurkata linkkiä.

Ripu kirjoitti...

No onhan niissä ne ihanat gorillat! Ne on aivan ihania ja just niitä, joita oli jo silloin. Ja siis entäs ne nahkaiset äitien laukut? IIK! Mulla on ihana iso, mustanahkainen olkalaukku, jonka mukana killuu metallinen kullanvärinen gorilla.. Jahtaan seuraavaksi sellaista konjakinväristä nahkalaukkua.

Jansportilta kotiutui kerran meille sellainen reppu, joka syö kyllä ihan sairaasti kamaa. Mies sai isänpäiväksi kans tuolta Kiplingin makeen repun. Herranen aika oikeesti miten paljon laukkuja meillä on ja tänään oli vähällä etten ostanut pientä matkalaukkua neljävuotiaalle. Jäin sitä miettimään ja tuossa illalla neiti tokaisi haluavansa Ti-Ti nalle matkalaukun eikä mitään aikuisten. Ei tule meille muuten Ti-Ti nalle laukkuakaan.