torstai 31. lokakuuta 2013

Torstaissa on toivoa

Marimekon raitainen yöpaitahenkilö peilissä

Vielä tiistaina ajattelin, että tämä viikko on pitkä. On vähän ollutkin. Tänään töistä suoraan saunaan pienten ihanuusten kanssa. Lämmintä löylyä, kasvoille savinaamio, tyttöjen ihanaa kiherrystä ja vesileikkejä. Saunassa meillä jutellaan rauhassa asioista, joita on mielen päällä. Saunassa jaetaan myös tunnustuksia, kuten tänään: Sä oot haastava äiti. No kiva.. Kiitos.

Kävin töistä tullessa hakemassa nuo Annon ihanat valopallot tuohon peiliä koristamaan. Katsotaan, mistä ne paikkansa löytää, vai jäävätkö pysyvästi tuohon.

Tilasin muutama viikko sitten Cattierin savinaamion, ja on annettava sille ihan erityinen maininta. Käytän sitä kerran viikossa, ja se puhdistaa, kirkastaa ja pehmentää. Aion kokeilla sitä myös esikoisen atooppiseen ihottumaan, joka pitkästä aikaa taas hiipi vaivihvaa vaivoiksemme. Naamion sanotaan nimittäin sisältävän myös kosteuttavaa aloe veraa, ravitsevaa karitevoita ja antiseptista piparminttu-uutetta.

Perjantai edessä, äidillä kampaajahemmotteluja, ja sitten on viikonloppu! Kuulostaa aika mukavalta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Repesin tuolle saamallesi tunnustukselle. OP

Riikka kirjoitti...

OP, minä taas mietin, että niinpä. Voi että, on tämä haastava tehtävä, enkä selvästikään aina ole ollut parhaimmillani. :S

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mutta sinä et ollut haasteellinen...haastava on vähän niin kuin kannustava. Noin mä se ymmärsin. Mistä toi tenavat ylipäätään keksii tuollaisia? Ainii mutta onhan niillä korvat...OP

Riikka kirjoitti...

OP: Kiitos, luulenpa, että lapsi ehkä tarkoitti ihan sitä mitä sanoi. Olen varmastikin ihan haasteeellinen - äitinäkin. :)