Mites ne hanska-asiat?

Hei, 

PoP

nyt täytyy sanoa soromnoo Popin ja Reiman kosteussuojatuille hanskoille. Eivät ne pidä kosteutta päiväkodin vaativissa olosuhteissa, poislukien kuopuksen Reiman Sora-rukkaset. Ne pitää. Miestä oli ojennettu päiväkodin toimesta pariin otteeseen tällä viikolla, että eikö meidän esikoisella tosiaankaan ole kurarukkasia. Mies oli todennut, että ihme homma, jos ei, kun perheen äiti harrastaa haalareita ja rukkasia, mutta hänpä nyt varmistaa vielä. No joo, harrastanhan minä.

No minähän siihen tuhahtelemaan, että ei tarvitse, kun meillähän on kosteussuojatut rukkaset Popilta ja sormikashansikkaat Reimalta. Eivät kuulemma käy, kun ovat märät sisältä. Höpöhöpö, sanoin minä, kunnes järkytyksekseni jouduin toteamaan todeksi tämän väitteen.

Reiman Pivot hansikkaat


Kosteus pysyy hanskan/rukkasen sisällä peruspuistoulkoilun ajan, mutta ei päiväkotiolojen hc-ulkoilua, jolloin ulkona ollaan aamulla melken pari tuntia ja iltapäivällä reilu tunti. Rukkanen ei ehdi myöskään tässä välissä kuivua. Uff. Ei kiva. Toisaalta kuopuksen Reiman Sora-rukkaset ovat pysyneet kuivina. Joka tapuksessa, esikoisen kohdalla kahden eri merkin kosteussuojaus on pettänyt, joten uusia toimenpiteitä kaivataan.


Nyt sitten esikoinen saa valita viikonloppuna good old kurarukkaset, ja väritoiveena on vaaleanvihreä. Okei. Tiedän, että se vaihtuu tuohon lilaan vielä ennen ostoskoria - tai sitten ei. Nämä ovat Stadiumista.


kuvat
*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit