maanantai 21. lokakuuta 2013

Niin lähellä...


Kävin eilen mattokaupoilla, koska olimme jo pidemmän aikaa haaveilleet uudesta matosta. Mies oli uimassa esikoisen kanssa, joten päätin yllättää. No arvaatko?


Täydellinen matto - Anno Pandora

Mies vilkaisi mattoa kerran, ja makasi loppuillan migreenissä makkarissa. Ajattelin, ettei voinut johtua matosta. Tulin tänään töistä kotiin, ja matto oli rullattu, niin kuin matto, joka ei saakaan meiltä kotia. Niin ihana, pehmeistä villamatoista suloisin, juuri se matto, jota jalkapohjasi kaipaa iltojen viiletessä, palautuu huomenna takaisin Kodin1:een. Minä ihan itken.


Jäähyväiskuva (huomaa myös erittäin lannistunut lapsi).


5 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Eih!! No, ei auta kuin huokailla ja lannistua kohtaloon, vai? Meilläkin mies deletoi mun sisustushankinnoista pari juttua kesällä. Ja kun olen asiaa tarkemmin pohtinut, niin se SAATTOI olla ihan oikeassa...

Ä.Hupulainen kirjoitti...

No höh! Kaunis matto, mutta, noh, vaan matto. Perhesopu mattojen edelle ja uutta mattomatoa koukkuun vaan. :)

Riikka kirjoitti...

Laura: Sinänsä tämä on niin tyhmä juttu, että se olen minä, joka migreeniä tässä perheessä sairastan (tai no myös mieskin ilmeisemmin). Niin ja matto olisi muuten ollut hyvä valinta Miehenkin mielestä, mutta kun ei voisi Mies olla olkkarissa. Noo.. oisko se niin paha? Hih. No olisi. Perhesopu, perhesopu, kuten Äitee Hupulainen peräänkuulutti.

Äitee: Sanos muuta. Kyllä harmittaa, matto oli ihanampi, kun saatoin kuvitella, mutta kohta tulee uusia sahalaitoja kokeiltavaksi. Mä en luovuta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi, toivottavasti vielä löytyy toinen kiva matto. Kysyisin tuosta lelupussista (?), jossa helmitaulun näköistä kuviota. Mikä/mistä ostettu se on ja voisitko kertoa sen mitat noin suurinpiirtein? Olisi iso tarve isohkolle lelujen säilytyspussille/-korille tm. ja tuo näyttää tosi kivalta. Paljon kiitoksia!

Riikka kirjoitti...

Kiitos, toivotaan, että kiva matto löytyy, ja varmaankin näin, mutta tykästyin itse kovasti tuohon villamattoon. No, ei auta itku markkinoilla.

Kysyit tuosta lelupussista. Se on Varpusen ja tilattu Busstopista. Kävin kurkkimassa nuo mitat, ja siellä oli muutama jäljellä. Mitat siis: 45 x 45 cm, korkeus 52 cm.(busstop.fi)

Olen tykännyt siitä tosi paljon, kun se on täysin olkkarikelpoinen ja siihen mahtuu tosi paljon tavaraa. <3