keskiviikko 9. lokakuuta 2013

All for Children H&M supports Unicef - Tyttöjen arki-ilta
 Miten niin arki-iltoina ei jaksa tehdä mitään, kun käy töissä? No kyllä me jaksettiin viisivuotiaan kanssa käydä ihmettelemässä H&M:n Unicef All for Children collectionia. Heti huomenna malliston vaatteet on saatavilla liikkeistä ja verkkokaupasta. Maistaiset (yllä ja alla). Hih!


Tilaisuuden juonsi Axl Smith, jonka viisivuotiaamme hoksasi heti tutuksi Voitto-Finlandiasta (Voice of Finland) ja alkoi silmät säihkyen ihmettelemään, onko hänkin nyt päässyt televisioon! Tyttäreni oli myös vakuuttunut siitä, että voittaa ensimmäisen palkinnon naamiaisasukisasta, ja halusi ehdottomasti odottaa, että voittaja ratkeaa. Palkinnon mentyä sivusuun, se ei suinkaan haitannut, vaan hän meni läheltä tarkastelemaan, kenelle palkinto meni, ja sen jälkeen saatoimme lähteä kotiin (Hullujen päivien kautta).  

Olipa hauska ilta, vähän äiti ja esikoinen -spesiaalia ihan siihen arjen keskelle. Shhhh... Nyt pitää olla jo nukkumassa!
 
kuva

4 kommenttia:

*riikka* kirjoitti...

Aika hauskoja nuo malliston jutut, ptääkin tutustua noihin, Halloween on tulossa;)

Käyhan kurkkamassa, blogistani löytyy haaste:)

Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Olipa kiva nähdä naamatusten! Mä olin kyllä niin hiki hatussa siellä, ettei ollut tosikaan.Karattiin sitten Mintun kanssa mäkkäriin kera lasten :D

Vera kirjoitti...

Oltais tarvittu tollanen kapteenintakki! Ja se on heti loppuunmyyty, mur!

Riikka kirjoitti...

Riikka kiitos haasteesta!!! Yritän pian vastata, käyn nappaamassa sen heti talteen. No joo, ihan kivoja juttuja, ja se, että neljännes menee Unicefille, mutta mua vähän kirraa, että mä saanut tehdä hyväntekeväisyyttä ostamalla noita mopsiveskoja. Ostin kyllä pinnit ja yhdet leggarit, mutta ei ne olleet tuosta mallistosta. :S

Oi mutsi: No oli kyllä kiva jutella, mutta sulla ei kyllä ollut hattua, joten äläpä yritä. Hih. Mepä mentiin sinne Hulluille Päiville hakemaan niitä lörtti-pullia lapsen vaatimuksesta, joten en tiedä, kumpi pahempi Hullut vai Mäkkäri.

Vera: No voi pöh! Ei reilua.