Saldo soikeana, silmät sikkurallaan ja suu muikeana

Muotimessuille pääsi myös äitin uusi puna.


Sopisi lähteä samointein höyhensaarille, sillä olen liittynyt siihen aiemmin silmien pyörittelyä aiheuttaneeseen aamukerhoon eli jotain klo 6 alkoi sitten se aamu tässä osoitteessa. Kuopus yski niin paljon, että katsoi parhaakseen aloittaa päivänsä tunnin arkiaamuja aikaisemmin. Tämä kai on se aamukerhon idea, että jos mahdollista, viikonloppuisin herätään vielä aikaisemmin kuin arkena. Viisivuotias ymmärtää jo nauttia levosta, ja hän nousi ylös kolmisen tuntia myöhemmin pirteästi venytellen. I'm envious.Sadetakki Marimekko, kurikset Bogi

Tänään tuli tsekattua muotimessut ja ehdimme vielä Hulluille päivillekin! Se reissu nimittäin kannatti, sillä ne verkkokaupassa missaamani tuotteet, tuli löydettyä ihan tsägällä tänään paikanpäältä. Ostokset olivat pitkälti Bogi-voittoisia - sukkahousuvarastot täydentyivät molemmilla tytöillä lukuisilla seteillä, sormikkaita ostettiin kadonneiden tilanne, ja nappasin myös jahtaamani keltaiset kurikset kuopukselle takin kaveriksi. Tarina kertoo, että ne olivat luonnollisesti viimeiset siinä koossa, ja ilokseni ne myös sain. Hurray! Mitä onnentunteita. Tshih! Viisivuotiaalla on Bogin kurikset - joltain Hulluilta nekin, ja tykkään niissä sivuneppareista kainalossa, josta niitä voi kirrata, ja talvihaalarin kanssa puolestaan löysätä. Laatu-hintasuhde perfect. Nämä maksoivat siis kympin.

Nappasin tytöille loppukesästä Marimekon sadetakit, koska en saanut niitä mielestäni, vaikka kuinka yritin unohtaa ne, ja sain ne vielä jahdattua suht helposti Marimekon tehtaanmyymälästä, ja toisen tilasin muistaakseni Rautalammilta jostain myymälästä. Siis ihan helposti.. Viisivuotiaalla ei tosin ole tuo Bo Boo- tai kuten meillä sanotaan Prum prum -takki, vaan Unikko, ja sekin on ihana!  

 
Manikyyrissä onnellinen viisivuotias


Sananen vielä muotimessuista. Ajoitimme piipahduksemme kuopuksen päiväuniaikaan, ja saimmekin ihan kivasti kierrettyä muutamat ständit. Aloitimme kierroksen, ja viisivuotias bongasi heti, että mennään tuonne, siellä on arvonta! Suuntasimme sinne, ja tajusin siinä odottaessamme vuoroamme, että jahas, jahas rfsu:n ständi.. Eeeeiii, mennäkään.. MENNÄÄNPÄS ÄITI! Arpajaisvoiton voit arvata, ja senhän olisi saanut kaikki osallistujat. En halunnut alkaa selittää, ettei se ole purkkaa, eikä syötävää, eikä sitä voi avata, joten käänsimme suunnan lapsen voimakkaasti vastustellessa. Seuraava kohde ei yhtään sen parempi ollut, joten piti ihan tsekata messuoppaasta, että wtf. Menimme sitten toiselle puolelle messukeskusta, ja sieltäpä sitten melkoisen asetonin ja muiden lakkamyrkkyjen käryn houkuttelemana manikyyriin. Kohteena lapsen kynnet, eikä minulla ollut sydäntä kieltää tätä kokemusta, vaikka mietinkin, että ei ehkä ihan niillä kaikista myrkyttömillä lakoilla syntyneet tytön kynnet. Ilo oli sitäkin suurempi, kun hän nämä kyntensä sai. Minua ilahdutti ettei hän valinnut mitään Hello Kitty- tai Monster High -naamoja tai muita, vaan kirsikanpuun oksat glitterpohjalakalla. Viisivuotias on harmissaan syyslomastaan, sillä ei pääse näyttämään näitä hienouksia päiväkotiin.

Tein Procaren osaltolta parit löydöt EcoToolsin siveltimistä (mm. huulipunasivellin uudelle Benecosin punalle). Hinnat olivat siveltimille todelliset messuhinnat eli ihan kohdallaan. Suosittelen ehdottomasti, mikäli olet messuille menossa. Samalla osastolla esiteltiin myös täälläkin sivuuttamani Vita Liberata, ja nyt on minullakin setti olemassa! Toiset lähtevät etelän lämpöön grillautumaan (terveisiä siskon perheelle!), ja toiset laittavat levityskintaan käteensä ja se on kuulkaa Karibia, joka tulee luoksesi - noin kuudessa tunnissa. Lyhyemmässä ajassa kuin lento kohteeseen. Tiedostan, että tässä on ihan selvät katastrofin ainekset ilmassa, mutta jostain syystä olen luottavainen. Sanottava on, että kynnys rusketuksen tekemiseen on tehty melkoisen matalaksi, joten varmaankin pian lähdetään sinne Karibialle. Osastolla oli mukana Tanssi Tähtien Ansku omien tanssitettaviensa kanssa. Meidän tytöt seurasivat innoissaan esitystä, ja minä arvioin siinä sivussa tanssityttöjen rusketuksia. Hihi! To be continued...

Isosisko lepyttelyjoukoissa. "Tulisit nyt, jooko, saat ilmapallonkin!" - EN TUJE! Minua ääsyttää!

Näin messuilla näin myös ekaa kertaa Lumoanin uudet ihanuudet. Näistä tulossa lisää juttua pian. Aivan ihana mallisto! Tulee pian verkkokauppaankin. Sitten kuopus sai tarpeekseen, ja teki tiettäväksi, että nyt riitti nää messut. Sittenpähän me lähdettiinkin. Stockalle. Hahhaa. No ostin jäätelöt, eikä me kauan oltu.

Nyt messulakujen jämät suuhun, ja sitten potslojo! Mitä teidän viikonloppuun?

Löytyihän se Nappulakin sieltä Hulluilta. Se saa jossain vaiheessa lisää kavereita.

  

Suosikit