keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Greetings ja muistutuksia

kuva

Heippatirallaa!

Pikaiset päivitykset tähänkin maailmaan! Allekirjoittanut on toiminut kaksi päivää siellä työelämässä, ja täytyy vaan sanoa, että sai enemmän kuin osasi edes toivoa. Mitä tämä pidemmällä ajanjaksolla tarkoittaa, tullaan näkemään. Hyppäys työelämään on monella tapaa nyt ISO haaste, tosin hyvin mieluinen sellainen, don't get me wrong, vaikka moni asia meinaakin vähän hirvittääkin. Pidetään peukaloita pystyssä, että se on vain tukka, joka tuivertuu tuulessa, eikä puhalla kumoon.

Nyt sopii puhaltaa kumoon - kohti sänkyä. Aamut ovat häkellyttävän aikaisia, ja vieläkin pitää rukata kelloa aikaisemmaksi. Nyt jos koskaan superfoodeja kaivataan tueksi. Brahmit naamariin, ja pätemään. Haha!

Sleep tight darlings!

P.S. Muistakaa myös ihana Mia Höytö alekoodi Riikka20 - saat 20% alennusta tuotteista (6.10 saakka).  Ehdottomasti suosittelen Silkkiä vartalovoiteeksi (ai-van ihana!), Ihanaa ja Unelmaa (kasvovoiteeksi), ja ihan mitä vaan! Laitan pian muuten kasvojenputsaripostauksen, ja Kaunista voin myös lämpimästi suositella.5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hei terkkuja sinne työelämään! Liityn teikäläisiin vuodenvaihteessa ja kiinnostaisi kovasti kuulla tästä perinteisestä työ- ja kotielämän yhdistämisestä. :)

Riikka kirjoitti...

Maria, ei siitä turhaan puhuta. Nimim. Lapset ylös ja tarhaan, onneksi sieltä saa aamupalan, mies hakee, äiti nukuttaa. Mihin väliin mahtuisi yhdessäoloa? Ai niin, viikonloppuun! Tsemppiä vaan!

*Laura* kirjoitti...

Tsemppiä tsemppiä! Varmaan muutama viikko menee uusien rutiinien hakemisessa. Vaikuttaako työpaikka mieleiseltä? :)

Ä.Hupulainen kirjoitti...

Ihana kuulla sinusta! <3

Riikka kirjoitti...

Laura: Kiitos, kiitos! Menee, menee, muutama... viikko. Työpaikka on äärimmäisen mielenkiintoinen. Haasteellinen, mutta todella hieno tsäänssi ja mahdollisuus samassa paketissa. ;)

Äitee: Kiitos! Mitä teille?