tiistai 8. lokakuuta 2013

I love me-muotimessuille viikonloppuna! Sinä? Voita lippu!

kuva

Tämä blogi on peukuttanut EcoToolsin ekologisten siveltimien puolesta, ja juuri huomasin, että nyt on Hulluillakin päivillä sivellinsetti alessa! Napatkaa se, jos vaan saatte. 

EcoToolsin Leenalla on toinenkin suosikkituote, jota ajattelin testata viimeistään pikkujouluaikaa ajatellen - ja se on itseruskettava sarja! Laita vaan se leuka paikoilleen, itsekin loksautin suun auki epäröiden ennen kuin tutustuin tarkemiin Vita Liberataan.


kuva

kuva

Kyseessä ei siis olekaan perinteinen älä-tee-tätä-enää-ikinä-kakkavarvas -kokemus (been there), vaan kyseessä on ensinnäkin 80% luonnonkosmetiikan tuote ja sitä on kehuttu kuuhuun saakka (tsekkaa monet arvostelut FB-sivuilta). Kunhan pääsen testaamaan tätä, niin osaan kertoa omat kokemukseni. Ei, tästä ei tule sitä tavanomaista itserusketustarinaa.

Viikonloppuna on Helsingin Messukeskuksessa I love me-muotimessut, josta löydät mm. Leenan, Ecotoolsin ja Vita Liberatan. Haluaisitko Sinä lipun? Käy tykkäämässä täällä Vita Liberatan -sivuista, kommentoi kommenttiboksiin halukkuutesi osallistua messuille, ja pidetään pika-arvonta. Aika päättyy jo tiistai-iltana klo 22.00, jotta ehdit saada lippusi postissa ennen viikonlopun messuja.

Run along now darling!7 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Kyllä voisi tuollakin messuilla käydä etsimässä, löytyisikö sieltä(kään) teollisesti muotoilemattomia kuumahierontakiviä. Hakusessa on siis "luonnon muovailemat" hierontakivet, jotka voisi itse valita, eli ei mitään valmista settiä.
Sepustuksesta päätellen, olen mukana arvonnassa.

annna kirjoitti...

Nyt olisi tarvetta tällaiselle MINÄ-ajalle. On viime viikot menty niin lasten ehdoilla, että pieni oma aika tulisi sopivaan saumaan. :) Peukut siis harvinaisen pystyssä! :)

Ninja kirjoitti...

Messupäivä tulisi todella tarpeeseen, pelkästään sen yleisen fiiliksen ja kiinnostavuuden takia, mutta toki myös ihanien tuotteiden löyteretken merkeissä, joten mukana arvonnassa olen!

Sanna/Kotisaari kirjoitti...

Mukana arvonnassa. Tuonne messeuille olen jo pidemmän aikaa haaveillut meneväni:-)

Riikka kirjoitti...

Hei jopas oli jännittävä ja todella pika-arvonta! Ei ehtinyt moni mukaan, mutta onneksi juuri te ihanat. <3 Random.org valitsi onnekkaaksi numero 3:n eli Ninjan. Onnea! Laitatko pian yhteystietosi antakee.armoo (a) gmail.com?

Tulkaa toisetkin messuille, ja käykää kurkkaamassa Vita Liberatan FB-sivuilla https://www.facebook.com/vitaliberatasuomi?fref=ts siellä on toinen messuarvonta, ehtii osallistua vielä tänä iltana, ja voi voittaa myös jotain muutakin ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kovin olet optimisti tuon itsesuttaaeikunruskettavan suhteen. Mulla olisi mainoslauseita heille. Haluatko näyttää keltatautiselta? Haluatko näyttää maksavikaiselta? Uusi look meidän XX itseruskettavalla.

OP

Riikka kirjoitti...

Hei OP äläpä, äläpä tuomitse ennen kuin on testattu. Aion antaa tälle mahdollisuuden, ja ainoastaan tälle. Ne garnierit ja muut painajaiset jäävät koskematta.

Palaan kyllä kertomaan, miten kävi. :)