maanantai 28. lokakuuta 2013

Päivän paradoksi ja parit vinkit

kuva

Pitikin kehuskella sillä viikonlopun levollisella unella. Ja rauhalla. Buahhah! Keskisormea vaan kehiin. Mä sanon sen, että 140 cm (oltiin joskus laihoja) ja neljä henkeä maanantaita vasten yöllä tuolla leveysakselilla on palkka siitä seesteisyydellä retostelusta. Kyllä, olemme pohtineet vähintäänkin 200 cm leveän sängyn hankkimista noin viisi vuotta.

Pohdin tänään koomaillessa töissä, että mikä siinä onkaan, että juuri kun on vartti jäljellä ennen kellonsoittoa, lapset nukahtavat makeaan uneen. Mieheltäkin tivasin hampaat tiukkana pimeässä aamussa, että joko se kello on sen verran, että tästä on parempi nousta kuin yrittää tajuttomuutta. Kyllä se oli.

Tämän päivän sähköpostailu olikin sitten sitä odotettua luokkaa. Piti ihan tsekata, että olihan se pomokin niissä vastaanottajissa, joihin yritin tehdä vaikutusta osallistuen asiantuntevaan keskusteluun siinä täysin epäonnistuen. Näitä klassisia luulet-tietäväsi-jostain-mutta-puhutaan-ihan-eri-asiasta. No, eipä siinä. Nyt sopiikin turruttaa tämä epämukava tunne, tsekata parit alevinkit, ja jäädä odottelemaan sitä myrskyä. Se ei naurata. 
Brandoksella lipokkaita jopa puoleen hintaan, itse aion kurkata, mikä on saapastilanne.

Stockalla on -40% Season sale, joten kurvaa sinne. 


Silmiin piilolinssejä -10% alennus tilauksestasi! Käytä koodi "sleepy" kassalla. Voit myös yhdistää koodin: jopa 30 % alennusta linsseistä ja tarvikkeista sekä ilmainen rahti! Mitä tämä sitten tarkoittaa, käy itse tsekkaamassa. Voimassa vain tänään maanantaina. Tästä LensOniin

*) Sis. ihan helkkaristi mainoslinkkejä

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mikä kuva :D Tämä jos mikä teki maanantaista paremman!

Pepi kirjoitti...

200cm? Hei, seinästä seinään tai ainakin niin paljon kuin mahtuu jos on auottavia ovia jossain! Mä olen ihan rakastunut siihen Lillan kolmemetriseen :)
Suuruudenhulluutta? No ei todellakaan jos on unista kiinni!
Ja sitäpaitsi, voihan sen perisuomalaisen vaatimattomuuden aina jossain kohden heittää romukoppaan :D

Marsku kirjoitti...

Ei onneks tainnu kovin paha se myräkkä teilläkään päin olla? :)

Hyvä tuo kuva!! :D

Riikka kirjoitti...

Heidi: I'm glad if I made your day. :)

Pepi: Ihana oot. Minä pidän jo tuota 200 cm suuruudenhulluutena, jos olisi edes 180 cm, mutta Mies ei siihen suostu.

Marsku: Ei onneks ollut, ei tainnut olla sielläkään. :)

Kiva, että kuva osui oikeaan. :)