tiistai 22. lokakuuta 2013

Moderni kaupunkilainen perhejoulu Stockalta

Moderni kaupunkilainen perhejoulu - Siitä on Argoshallin joulu tänä vuonna tehty!


Kävin tänä iltana hörppäämässä vuoden ekat glögit Stockan joulun kurkistuksessa, ja kyllä, kurkkua alkoi kummasti kuristaa heti, kun astuin taianomaiseen Argoshalliin kaupungin hulinasta. Kiire ja meteli jäi ulos, glögin tuoksu, ja tunne joulun läheisyydestä hiipi mieleen. Dj:n soittaessa joulun säveliä niitä kyyneleitä sain hetken oikeasti pidätellä. Ihan oikeasti.
Kävin nappaamassa suuhuni Stockan kasikerroksen loihtimia jouluherkkuja ja ajattelin samalla, etten voi kertoa lapsille, missä oikein olin ollut. Onneksi aamulla avautuu Argoshalli suurelle kansalle, ja pääsemme tyttöjen kanssa yhdessä huokailemaan  tämän vuoden kolmen erilaisen jouluteeman äärelle. Saanko esitellä:Let it snow

Kuvaus: lämmin tunnelma, metsän eläimet, kakut, karkit, kimalteet.
Väreissä: huurteinen roosa, valkoinen 

Modern Christmas

Kuvaus: joulun klassikot kohtaa modernin designin, superkiilto yhdistettynä mattaan
Väreissä: vihreä, iloinen joulunpunainen, sininen, pinkki
Glam Couture

Kuvaus: fine dining, Great Gatsby, ylellisyys, barokki, korumainen kauneus, moderni.
Väreissä: turkoosi, vihreä, violetti, taivaallinen valkea, kulta ja hopea 


Muistattehan Stockan perinteisen satuikkunan? Sitä pääsee ihastelemaan marraskuun 24. alkaen. Siitä onkin enää kuukausi jouluun!
 
Niin, ja kerroinhan minä lapsille, missä olin, toin tuliaisiksi pari uutta joulukuusenkoristetta, ja sain kiitokseksi ihastunutta huokailua. Voi olla, että ehjänä nämä koristeet eivät kuusen saapumiseen saakka kestä, mutta onneksi Argoshallista ei koristeet ihan heti lopu. Hih.
4 kommenttia:

-Essi- kirjoitti...

Ai vitsit, täytyy lähteä kanssa tuonne kyynelehtimään.

Mikäs teemoista vetosi eniten, nuo keskimmäinen kuvan koristeet vetoaa ainakin minuun, niin hianoi!

Riikka kirjoitti...

Essi, kyllä muhun vetoaa ne valkoiset ja punaiset, mutta kulta myös. Kovinkaan paljon ei ollut enkelikoristeita, niitä huomasin etsiskeleväni. Käyhän vetistelemässä, sinäkin. :) Hei se jouluikkuna aukeaa vasta 24.11. vaikka illalla kirjoitin, että jo nyt viikonloppuna.

Nikka kirjoitti...

Oih, mitä tunnelmaa!

Riikka kirjoitti...

Nikka, niin on, ja kuvien valinta oli niin vaikeaa, kun paljon ihania jäi pois! Sinne pitää vaan mennä ihan paikan päälle.