perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sata-OMG-tuhatta!


Sata-OMG-tuhatta!

Kiitos just Sinulle ihana, kun luet näitä juttuja, ja käyt täällä. Erityisen lämmin kiitos myötäelämisestä elämämme iloissa ja suruissa. Olen saanut teiltä etenkin viime aikoina paljon lohtua. Kiitos myös te, jotka olette muuta tietä, kuten esim. blogin sähköpostin kautta, ojentaneet kätenne. Se lämmittää kovin. 

Tämä blogi on kotiäidin mukava harrastus, johon kirjoitan pääasiassa perheemme päähenkilöistä - ihanista lapsistani sekä muista äidin innostumisista, lannistumisista, arjen useimmiten älyvapaistakin (h)ajatelmista. Olipas jonniinjoutavat jorinat monimutkaisesti sanottu. Hih. En kirjoita blogia erityiselle yleisölle, mutta olen kiitollinen sinusta, joka tänne aina vaan palaat. Olet tärkeä. 

Iih, miten lällyä! Kuva: täältä

P.S. Hei, minulta kysyttiin, miten voi liittyä blogin lukijaksi, niin se tapahtuu seuraavasti. Ei tarvitse siis olla omaa blogia. Jos haluat liittyä viralliseksi seurakuntalaiseksi, niin se tapahtuu siten, että tuolla oikeassa sivupalkissa on Seurakuntalaiset, jonka alla on sininen palkki: Liity tähän sivustoon.  

Klikkaa siitä, ja sen jälkeen valitse mitä tiliä haluat käyttää. Kirjauduttuasi sisään Google-tililläsi (tai muulla tilillä) avautuu ponnahdusikkuna, ja voit valita, haluatko lukea blogia julkisesti vai yksityisesti. Valitse blogin lukutapa - siis julkinen vai yksityinen, ja klikkaa sitten Lue tätä blogia -painiketta. Mitään tietoja, joita et halua näkyviin, ei tule näkyviin. 

Blogin tilastojen mukaan teitä, myös muitakin kuin virallisia lukijoita, käy hurrrrrrrrja määrä täällä. Muah-ta-waa! En keksinyt yhtään juntimpaa hihkaisua, mutta se onkin just siks hyvä! Tsih! Jättäkää itsestänne jälki, pieni tai iso viesti, kommentteja on mukava lukea. Tai älä jätä, jos ei huvita. :)

Special-kiitos myös teille shoppailijoille, jotka mainosten kautta teette ostoksia. Kohtahan sitä jo niillä tienesteillä lähdetään Haniaan aurinkolomalle. Not. Kiitos kaunis silti!
 
Niin ja juhuu, koska Hania ei ole ostoslistalla, ihan mahtavaa, että tuli se aurinko taas esiin! Minä kun jo niin mieleni pahoitin. Eikun taisi sittenkin vain piipahtaa. Kesä, we want more! mut nyt telkkarissa uimahyppyjä tekee joku Frederik Veeti. Taidan jäädä siihen hetkeksi. *Silmänisku*.

Ihanaa, 
aurinkoista viikonloppua 
ihanat!


  

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kih, täällä ollaan, vaikka kommenttipuolella olenkin vetänyt melkoisen matalaa profiilia viime aikoina. Ihana olet!

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Omg onnee, oot ihana. <3

Katja kirjoitti...

Minä myös rakas ystävä, aina luen, mutta vaan turhan harvoin tulee kirjoiteltua. Kiitos tästä blogista, kiva seurata pienten (ja isojen) tytön tylleröiden elämää.

*Laura* kirjoitti...

Olet lemppareitani! <3

Triinu kirjoitti...

You go girl ;)

Maria kirjoitti...

Onnea! :-) Mahtavat luvut!

Jennijee kirjoitti...

Huikeeta, onnea ja kiitos!

Carita kirjoitti...

Herttumarepale mikä lukema..uuh. onnea! ps:miulla on siulle kesähaastetta mehtäpirtissä..take it or leave it!

Riikka kirjoitti...

Heidi: Kiitos, ite oot. <3

Zirk: OMG, ite oot. <3

Katja: Kiitos ja pus! <3

Laura: Kiitos, ite oot. <3

Triinu: Kiitos, I go, girl. <3

Maria: Kiitos! <3

Jennijee: Kiitos! Ite oot huikeeta. <3

Mehtäemäntä: Kiitos! <3 Miepä kävin, I'll take it!

Marsku kirjoitti...

Olen suht uusi lukijasi, mutta mukava blogi siulla on! :)) Ja luvut senkun nousee!! :D

Riikka kirjoitti...

Marsku, kiitos paljon. Mukavaa kun käyt täällä!