Huonoja uutisia


Nonni. Nyt se kesä sitten on ohi. Kylmänpurkaus tulossa. Neverheard, mutta tämä varmaan totista totta, sillä tänään hepoiset shortsihaalarit olivat jo vaihtuneet pitkiin lahkeisiin ja hihoihin.

Ihanan kuumaa!
KESÄ!

Toinen huono uutinen, suoraan sanottuna suuri järkytys, liityy siihen, että herneitä ei enää tästä kaupungista löydy. Tää on ihan nitrotosastoa. Eräs torikauppias sanoi katse alas painettuna, että tulvat vei. Piti ihan kysyä, että mitenkä että? Ne Euroopan tulvat. Okei. Joo, näinhän minä uutisista, mutta ei välähtänyt, että kesän hernesatokin on mennyt sen veden mukana. Ei niinkään se, että minä voisin helposti kesän elää mansikoilla ja herneillä, mutta se, että viisivuotiaan suurinta kesäherkkua on vain ja ainoastaan herneet, jäätelöä ei lasketa nyt tähän. Täytyy yrittää miettiä erilaisia lähestymistapoja tämän asian kertomisen. Äh, ei pysty! Sinkkonen, auta! Kotimaiset hernelehdot hopi hopi!

Kaupungin kesäkukkia - eilen.

No onneksi me lähdetään ensi viikolla kesälomalle, ja kesälomallahan aurinko paistaa aina, joten ei muuta kun Rock'n roll!


Äitin ihanat tytöt!

Suosikit