Kesän essentialsKyllä on kuuma! Nyt näitä huokailuja alkaa vähitellen kuulumaan. Siltikään emme ole hakeneet vielä tuuletinta vintiltä. Sitä ei vielä usko, että oikeasti on kuuma, kun naamat kiiltävinä sohvalla iltaisin ähötämme, ja varmistelemme vieruskaverilta, että onko silläkin kuuma, vai mitä tämä on. Minä en valita. Antaa vaan paistaa. Vielä ei ole kuumuuskiintiö lähimainkaan täysi. 


Tytöt istuvat parvekkeella teltan suojissa.


Kyllä, pehmusteena teltassa on lämmin talja. Certainly not my idea.
 
Pakko vinkata eräästä ihkusta löydöstä nimeltään Pur Aloen ruusuvesi. Liekö siinä salaisuus, että ei ole tukala olo, kun suihkaisen tätä vienosti ruusuntuoksuista aloe veraa kasvoille, ja ah! mikä virkistys. Nimestään huolimatta tähän suihkeeseen ei ole lisätty vettä, vaan siinä on jopa 76 % aloe veraa ja 20% ruusuvettä. Tämän sanotaan myös siloittavan juonteita - siis niiltä kellä niitä on. Tshih.
Olen suojannut silmiäni viime päivinä aurinkolaseilla, ja tilasinkin tänään uuden satsin piilareita LensOnista.*) En tiedä, saako jostain edullisemmin, mutta  LensOnista sai uudet asiakkaat 5e alennukset, eikä 30 kpl satsille jäänyt kuin reilu parikymppiä hintaa.

Kesäkeleillä maistuu myös uudet (ruotsalaiset) perunat ja caesarsalaatti. Lapset söivätkin jauhelihakeittoa puistoruokailussa. Bless you Helsinki.

Caesar - Salad of the day


 

Nyt on lastenohjelmat, joten painun parvekkelle grillaushommiin, siis oman nahkani. Muistakaahan aurinkovoiteet ladies ja arvonta, jos haluat itsellesi Lovean aurinkosuojan!

Ai niin! Lasten aurinkovoidetta suositellaan pääasiassa yli kolmevuotiaille siitä syystä, koska sitä nuorempien olisi muutenkin hyvä oleilla mielummin varjossa ja suojaamaan ihonsa pääasiassa vaatteilla, mutta jos jotain voidetta on käytettävä, mielellään luonnonkosmetiikan suojaa - sanon siis minä. Lovea Bio vastasi, että kosmetiikkalainsäädäntö vaatii, että alle kolmevuotialle lapsille tarkoitetut tuotteet vaativat erityiset testit. Jos näitä testejä ei ole tehty, tuotteeseen tulee liittää teksti ei sovellu alle kolmevuotialle lapsille. Tämä ei siis kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tuote sopisi lapsille (toim. huom.).

P.S. ecodealin verkkokaupassa on -20% Lovea Bio SK15. Samaista aurinkovoidetta löytyy myös täältä.*)


Älä pala, älä pala, älä pala!

 *) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit