perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sarjassamme ihania löytöjä - Kauppa 21


On pitänyt mainostaa tätä ihanuutta jo monta monituista kertaa, mutta nyt jos koskaan on sopiva aika, kun liikkeen verkkokauppakin on uudistunut. Moni vähintäänkin hurauttaa Varkauden ohi matkallaan, mutta jos olet lähistöllä, en voi kuin suositella poikkeamaan. Veikkaanpa, että ulos et pääse ilman ostoksia. Jos et ole lähistöllä, niin sitten tuolta verkkokaupastakin saa kivoja juttuja.
Liikkeessä on erilaisia kankaita, nauhoja, keittiöpyyhkeitä, tyynyliinoja, astioita, koukkuja, valokuvakehyksiä, pienempiä ja isompia tavaroita. Lapsille on mm. hauskoja, värikkäitä puuleluja, kuten meille viime kerralla kotiutunut hyppynaru, jolla neljävuotias yrittää innokkaasti hypätä, ja jota äiti ja iskä saisivat pyörittää olkkarissa - mielellään kaiket illat. Täältä on ostettu myös ihkuja soittimia ja palapelejä. jotka ovat joskus löytäneet tiensä jollekin lahjaksi. 
Jos osaisin askarrella - eikun optimisti-Olga muotoilee uudestaan, jos minulla olisi aikaa, varmaankin alkaisin väkertämään Tilda-juttuja. Koska minulla ei ole taitoa aikaa, saatan ihailla vaikka valmiita Mailegin ja Greengaten juttuja.

Itse löysin jokunen vuosi sitten parvekkeelle aivan ihanan kukkalaatikon ja tänä kesänä meille kotiutui toinen puulaatikko samaa tarkoitusta varten. Nyt pikkuruisena haasteena on pitää niitä kukkia niissä lootissa elävinä. Just mietinkin miten tuota petuniaa hoidetaan.. Huoletonta viheltelyä.
Joka tapauksessa tämä kauppa on todellinen pikkukaupungin helmi, jota mielelläni peukutan ja jotain taikaa näissä kukkalaatikoissa takuulla on, kun on meitin parvekkeella näin upeita kukkia (tuo petunia on eilen ostettu - köhköh)!
  

4 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Vai on Varkaudessa tuollainenkin putiikki? *kun yleisesti ottaen siellä ei mun mielestä ole oikein mitään... luultavasti asennevamma on my part ;)* Onkos sulla jotain siteitä Varkauteen?

Ripu kirjoitti...

Miima: No älä! Tämä kauppa onkin melkoinen aarre. Käy ihmeessä, jos siellä päin liikut.

Siteitä tosiaan on, sukulaissellaisia ja tulee piipahdettua muutaman kerran vuodessa.

Heidi kirjoitti...

Voi ei, ihanuuksia! Voisin ostaa noita Mailegin otuksia omalle hyllylle istumaan rajattomasti, lasten leikeistä nyt puhumattakaan. Tonttuja meillä on jo joka kokoa, niitä hiiriä ja pupuja himoitsen.

Ja asian vierestä: miten tuollaisen hienon kuvakollaasin saa tehtyä? Mulla menee aina postauksissa hermo kuvien asettelun kanssa :(

Ripu kirjoitti...

Heidi: Ihania ne todella ovat!

Ja kiitos, minä tein tuon kuvakollaasin ihan kuvankäsittelyllä (picmonkey), kun ei tosiaan tuo Blogger ihan samaan yllä..