Mulle, mulle, mulle, mulle!

No mitä? No alennusmyyntiä tietysti. Olen maltillisella linjalla (olen olen!), sillä ne isoimmat alet ovat vielä silmiemme edessä. Tietysti ei kokoja ole jäljellä mitään, mutta ne isot prosentit ovat kokemukseni mukaan joka tapauksessa vasta parin viikon päästä. No mitä sieltä alesta sitten? Tytöille olen iät ajat, kesät talvet jiiänee haaveillut Miniaturen anorakeista. Kaikki tuntuvat ostavan näitä, mutta minä en ole vielä koskaan näitä hankkinut. Hankinko nyt, jää nähtäväksi. Camperit taas ovat muuten vaan tosi ihania kenkiä, niin äitillekin. Ja isille.
fi.babyshop.com
camper.com

punavuorenpeikko.fi


fi.babyshop.comNo jos tytöille takkeja haaveilis, niin varmaan jotain ihan pientä alesta mullekin sit vaan. Esmes tämmöisiä.
 

shop.tigerofsweden.com/
shop.bymalenebirger.com/
duetto.fiswedishhasbeens.com/

Näitä voisi ihan vaan pitää silmällä, jos joku jättimäinen alerosentti iskisi näihin. Alennusmyyntien koko ydinhän on se, että tekee löytöjä. Minun ristinä on aina ollut se, lähden alennusmyynteihin, mutta mikään ei ole alessa, mitä kannan kotiin. Nyt paree olla, nimittäin eletään vihonviimisiä päiviä näissä palkatuissa hommissa a.k.a äitiyshommissa (en suostu käyttämään termiä -lomalla tässä yhteydessä), joten nyt - jos koskaan, on tehtävä niitä löytöjä, kuten vaikka duunipaikka just nämä edellä mainitut.

Suosikit