tiistai 5. kesäkuuta 2012

KonkurssiinVoiei. Uutisia, huonoja uutisia! 

Sähköpostiin viestittiin, että PoPilla on nyt verkkokauppa, jotta nyt voip ihan jokikinen tärvätä rahansa ja säästönsä raitoihin ja rikooseen tuossa putiikissa. Postikulujakaan ei tuu 15.6. saakka. Huhhuh, ottaa ihan sydämestä. *)*) eräällä matkaa livekauppaan viissataa metriä, jotta tuskin tätä palvelua tulee niin käytettyä, mutta ihan sellaisten puolesta nitron laitan kielen alle, jotka eivät ole näin onnekkaassa asemassa.4 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Tuskinpa meen konkurssiin, kun en normihinnalla (ainakaan Po.pia) osta ollenkaan, ja näyttäisi siltä, että Outletinkin hinnat on ihan höpö-höpö-alennuksia...

Heidi kirjoitti...

Mulle tipahti sama viesti. Mut pikaisella silmäyksellä sieltä ei saa ihan kaikkea mitä myymälästä, ainakaan tällä hetkellä. Eikä mullakaan ole kuin parikymmentä minuuttia kauppaan, mutta onhan toi hyvä, jos iskee akuutti tarve tehdä vaateostoksia. Niin kuin nyt heti eikä kohta- tarve :)

Ripu kirjoitti...

Miima: Ajatella, että on tämmöisiä järkeviäkin ihmisiä maapallolla. Ja samaa mieltä, ihan höpö-höpöhinnat outletissä. Juhannuksen jälkeen räjähtää!

Heidi: Just hyvä nimenomaan näin. Sitä paitsi minäkin teen suurimman osan ostoksistani lähes unessa keskiyön tienoilla. Ihmettelin tänä aamuna, kun oli tullut tilausvahvistus sähköpostiin, niin oli tullut tilattua ihan vaatimattomasti matto viime yönä. :O

Maagi kirjoitti...

Heh, unissatilaaja siellä :) ja APUA, mulla on palkkapäivä tänään eli onko se mentävä popin sivuille... kiitos vinkistä! Unissani minäkin tilailen ym, niin on lyhyet yöunet nykyään mutta eipä haittaa, käyp se niinkii!