Challenge yourself

kuva: thestepfordwife.com.au

Terve!

Onko montakin yötä, kun oltiin samoissa tunnelmissa. Ei ole. Ihan harjoituksen kannalta ja muuten vaan, laukut odottavat jälleen pakkaajaansa. Minusta tulee huomenna viiden (5) vuorokauden ajaksi neljän (4) lapsen äiti. Tai oikeammin jatkan tehtävässäni kahden äitinä ja kahden tätinä. Ukki ei ole matkassa tällä kertaa. Ihan naurattaa, kun saa taas haastaa itsensä äärirajoille ja sen yli! Tilannehan on niin hulvaton, että olen päättänytkin vain nauraa, jos alkaa yhtään kiristää. Nyt on korjauksena sanottava, että nämä tätin tytöt ovat jo sen verran viisaita, että eivät vaivaa aiheuta, mutta huoleni kohdistuukin näihin synnyttämiini yksilöihin. 

Ihan mielettömät fiilikset, kun kasikuinen ei inahda kotonakaan sylistäni mihinkään ja jos vessassa käyn ilman, ettei lapsi ole sylissä, vaan roikkuu pelkästään jossain pohkeessa, niin seuraa ihan tajuton huuto. Sylistäkin heittäydytään selkä kaarelle, jos ei saa käteensä esim. puhelintani, joka ei enää kunnolla kuulu, kun se on imeskelty ihan paskaksi (BTW Nokia voi lähettää mulle semmosen Lumian, niin tiedän sitten minäkin mitä ne Angry Birdsit on). 

Neljävuotias luultavimminkin kaikessa mustavalkoisuudessaan jaksaa jänkätä serkkujen kanssa kyllä-ei-kyllä-ei-kylläpäs-eipäs-KYLLÄPÄS! -väittelyä loputtomiin, kunnes se kaivaa viimeisen kortin eli pienet nyrkit esille ja sitten äiti suuttuu. Meillä on tästä muksimisesta tiukat rajat ja limiitit eikä sitä sallita. Pikkuisen ottaa kipinää nykyään tuo neljävuotias.

Äiti ei ota kipinää. Mistään. Siinä luultavimmin käy niin, että tädin tytöt hoitaa kasikuisen ja neljävuotiaan, kun äiti lukee jotain uutta Gloriaa. Ahh! En malta odottaa. 

Sitä ennen pakaasit täyteen ja aamun aikaisimpaan junaan. Tietenkin. :)

  

Suosikit