keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Plenty of Muesli in da house

kuva: polemicandparadox.com

Terve,


saanko esittäytyä, minua saanee kutsua tällä erää nimellä Buzzador. Tai ei saa. Siitä tulee mieleen sellainen häräntappaja enkä kannusta moiseen. Liityin jo jonkin aikaa sitten tuohon buzzauskerhoon saadakseni lapsiparoilleni ilmaisia leluja, kuten Lego Friendsejä tai Sylvanian Families juttuja, joita toiset lapsiperheet tuntuvat saavan. Onko meille tullut näitä? Eipä ole. Sen sijaan keittiöni pursuaa nyt mysliä. Ei menny niinkuin siellä Hangossa vai missä se oli. Onneksi keittiössäni on Fitness Mysliä, joka herättää kysymyksen, miksi juuri minulle lähetettiin Fitness Mysliä eikä esim. suklaata.

Taidanpa organisoida pian jotkut myslijuhlat.*) Haluaako joku tulla? ;) 


kuva: buzzador.com
*) Hei kuka ottaa lisää... mysliä? Ei kun näitä me viedään tuliaisiksi viikonloppuna ja maistellaan iltapalaksi ja aamupalaksi ja varmastikin välipalaksi. Ei tarvitse emännän stressata. Yhtään. 

P.S. Jos Sinä haluat, että kotiisi tulee jotain hauskaa, kivaa tai hulvatonta, niin älä kulje onnesi ohi, vaan klikkaa tästä ja ties mitä ovellesi ilmestyy. Varmaan ne meidän lelut.

11 kommenttia:

Vera kirjoitti...

Joo siis meille tuli myös tota fitnessmysliä laatikollinen. Mulle olis myös kelvannut Legot ja herkut, mut ei puhettakaan! Jotkut jossain on saaneet jotain kodinkoneitakin (vaklasin sieltä sivuilta).
Seuraavaks päästään varmaan testaamaan jotain ulostuslääkettä.

Heidi kirjoitti...

Nonni, buzzadooreja ollaan :D

jarna kirjoitti...

Kappas, meille tuli oikeesti koko Lego Friends sarja ja niitä boxeja on muistaakseni 24, joista osa on hermeettisen isoja :) Juu, voitin bloggauskilpailun. Olen ikäväkseni unohtanut postata koko jutusta, joten eiköhän olisi pian aika.
Onko käynyt näin, että meille on tullut ne teidänkin legot? Varmaan lohduttaa, kun on mysliä niin maan perusteellisen paljon huushollissa :D

Ripu kirjoitti...

Hei mä en siis yhtään valita myslistä. Mysli on hyvä. Muy bueno. Ihan tosi Vera, meille ois voinu tulla vaikka jotain tenaladies. Ne ulostuslääkkeethän on jo kokeiltu. ;)

Heidi: Hyvä! No sullehan ne tulee sitten KitchenAidit (paitsi sulla tais olla jo) ja lastenlelut.

Jarna: No sullehan ne on tulleet. Mysli lämmittää mieltä, kyllä. Ja onnittelut voitosta! Tuliko LegoFriends t-paita aikuisten koossa? ;)

Maagi kirjoitti...

moi Ripu Buzzador! Nukkumaan on siskois menossa joten hyvää legohuntingia vaan. Koko jengille.

Ripu kirjoitti...

Maagi: Jätetään tittelit suosiolla pois. Niin ja ne legot on jo jaettu. Nyyh. Nyt ootetaan esim. autoa - sitähän meillä ei ole. Nukuhan sinä siellä. Minä valvon. P.S. Mikä on teidän myslitilanne? ;)

Maagi kirjoitti...

Tilanne on veri fitnes, kiitti vaan. öitä.

Anonyymi kirjoitti...

HAH!!
Mä kun liityin aikanaan tuohon, niin tuli vaan ihan helvetisti tarjouksi OSTAA JOTAIN ALENNUKSELLA testattavaski!!
Helvata, jo mä HALUAN OSTAA jotain niin menen kauppaan! Ja mielellään vaikka alennusmyyntiin. Ja saan jotain mitä ainakin kuvittelen tarvitsevani.

Mun historiikki Buzzadorina oli lyhyt ja tylsä.
Oli kelvannut Legot tännekin. Tai mysli.

Ripu kirjoitti...

Pepi: Elä oo moksiskaan, ne on ajatellut, että sulla takuulla on jo mysliä. Meillä ei kuule ollut. Nyt on. 3,5 kiloa.

zirk kirjoitti...

Ei hemmetti, mun on ny pakko liittyä buzzadoriin kun alkoi niin kuumottaa, mitä meille tulis?! Ihan kuin lapsuuteni joulu: voi toivoa jotain, mutta joku v- mäinen tyyppi tietää paremmin mitä sä tarvit. Pehmeitä paketteja !!!

jarna kirjoitti...

Ripu, ei tullut paitaa, pelkkiä legoja loppuelämän tarpeiksi pikkuneidille. Pitäisikö valittaa kun ei saanut paitaa? On tää menny omituiseksi tämä maalimanmeno nykyisin!