Tiksut ja jälleen arvonta!


Tyylisuuntauksien Jarna jälleen arpoo, voi että jänskättää, kun on jo kaksi arvontaa päällä, mitenkä meille käy!

Ticketeistä on paljon juttua blogeissa ja etenkin Helsingissä pukuja näkyy paljon katukuvassa.

Onpahan tälläkin äitillä Tickettiä. Ja on muuten julmetun kokoinen untuvatoppis, jota ei muuten kannata laittaa shoppailureissuille, jossa avecina lähes-nelivuotias ja vauva. Voinet arvata kellä on selkä märkänä ja hermot riekaleina, kun huutavaa vauvaa yrittää rauhoittaa sylissä ja saman sarjan puku vaan liukastelee äidin saman sarjan takkia pitkin. Slippery little suckers (mistä elokuvasta? joo, mummo täällä terve) siis nämä Tiksulaiset.

kuva: www.ticket2heaven.dk/

Juuri eilen, kun yritin Kampin Po.Pissa miettiä mihin kuluttaisin -10 % setelin, eräs äiti kysyi minulta mielipidettäni Tiksun baggie nordicista (tai ei nyt ihan just suoraan nordicista, mutta se puku oli lapsella päällä). En osannut sanoa muuta, kun suosituksia. Neiti oli juuri laskenut polvillaan jääkivimössöä alas, kastellut pukunsa, vaan tyttö itse säilyi kuivana. Eikä polvissa ole jälkeäkään! Samaan hengenvetoon on todettava, että nämä Vikingin menokkaat kastuivat myös, vaan ei jalat.

kuva: https://stockmann.com/sub/fi/Jalkineet/62721/11353#Odatedesc;

Jonkun (Miehen) mielestä on ihan älytöntä käyttää aikaansa joidenkin ulkohaalareiden ja kenkien ja rukkasten jajajaja... tutkimiseen, mutta tässäpä oli mainio esimerkki, että kylläpä kannatti. Eikä tuon Miehenkään ole tarvinnut tuoda puistosta palelevaa tai kastunutta lasta kesken leikkien kotiin, että Kiitokset ihan vaatimattomasti minulle. Kiitos äiti, että olet kuluttanut vuorokausia, kenties viikkojakin internetissä ja kaupoissa ja alennusmyynneissä. Kiitos, että olet tehnyt hyviä sijoituksia. Kiitos, kiitos, kiitos! Hmmm. Saattoi pikkusen karata nyt, mutta jos voi olla jostain näin "pienestä" tyytyväinen, niin aika hyvä. Niin ja eipä kestä.

kuva: huuto.net (ei löytynyt enää "virallista" kuvaa tästä puvusta, kun taitaa olla niin last season. :)

Muita Tiksuja meillä on mm. tämä ihana rubber rain, joka on jäämässä pieneksi, joten arvontapalkinto voi tulla meille. Niin ja Kiitos. :)

P.S. En ole muuten ole uskaltanut miettiä mitä myrkkyjä noissa puvuissa on, kun ne eivät kastu, mutta on parempi ettei tiedä ihan kaikkea, muutenhan ollaan siinä tilanteessa, että lapsi on kastunut kuralätäkössä. Ei hyvä.

Suosikit