Kuurilla


kuva: http://thecomedynet.com/wp-content/uploads/2012/01/dr-phil-funny-quote.jpg

Tässä sitä taas ollaan, diagnoosi tarkemmin after-childbirth-still-breastfeeding. After childbirth: kiloja liikaa (jokunen). Still breastfeeding: mahtava tekosyy syödä. Koko ajan. Laihdutusoperaatioiden tulokset: Huonoja. Hirrrrveesti ei auta, kun sanotaan, että imetyksen aikana ei saa laihduttaa. Tulee tietenkin kauheen huono omatunto, kun vaaka näyttääkin vähemmän. Not. Näyttäisikin.

Ennen kuopuksen kastejuhlaa havaitsin, että ihana Marc O'Polo villakangasmekkoni snadisti kirraa. Siis suomeksi: ei mahdu päälle perkele. En tiedä mistä sain voimaa, mutta olin kolme (3) viikkoa syömättä pullaa ja suklaata. Tämä johtui varmaan jostain after-childbirth sekopäisyydestä. Tadaa, Marc O'Polo villakangasmekkoni sujahti ylleni juhlaa varten. Sujahti oli ehkä snadisti overstatement. Siis suomeksi: just ja just meni vetskari kiinni.

Mikä tässä yhtälössä oli uskomatonta, oli allekirjoittaneen kyky olla syömättä suklaata! No juhlan jälkeen paluu entiseen tapahtui nopeasti ja jälleen ollaan tilassa, että en panisi pahakseni, jos joku kaks tai kolme kiloa, no okei, vaikka neljäkin kiloa katoaisi jonnekin. For good.

Valmistelut: vedin sunnuntai-iltana Marabouta kaksin käsin, koska meillä ei voi olla suklaata kaapissa, jos sitä ei saa syödä. En ole koskaan ymmärtänyt näitä ihme hamstraajia, joilla on kaapit täynnä keksejä tai suklaata, jotka saattaa olla jo menossa vanhaksi tai suklaata napataan palanen silloin ja toinen tällöin. Ihme touhua.

Tuli maanantai (nää kidutukset aloitetaan aina maanantaina) ja join kahvia aamupalaksi, kuten aina. Sellerin sijaan lounaaksi nautin chilijuustoa, kaapista löytyneitä Pringlesejä ja pakastimen Daim-kakun (no en ihan kokonaan). Äsken söin tyttären karkkipäiväksi tarkoitetut vaahtokarkit. Nyt alkais olla tilanne se, että kaikki makea alkaa olla tuhottu. Periaatteessa nyt voisi aloittaa kuurin, mutta tää viikko on mennyt jo piloille. Palataan tähän maanantaina. Jos kaapeissa ei ole suklaata.

Suosikit