Vihreän valloitus

Peukut maanantaille! Kynsilakka Benecos: Pepper Green, housut Lindex
 
Jotain outoa on tapahtunut. Olen haalinut itselleni vihreää eri sävyissä ja eri muodoissa. On oliivia, on tummanvihreää.. Sitä on vaatteissa, kynsissä, silmäluomissa.. ja mä tykkään! Vähän vaihtelua siihen perusmustaan.

Kynsilakka on niin maan hiano. Aivan mieletön väri Pepper Green, jossain valossa taittaa himpun petrooliin, väitän. Lakka on Benecosin eli ei sisällä tolueenia, kamferia, ftalaatteja tai formaldehydiä, ja mikä tärkeintä, ei maksa paljon. 

Housut ovat mahtava alelöytö kesäiseltä Kuopion reissulta Lindexistä. Hinta 9,90e. Halleluja! Olin jo kaihonnut pidemmän aikaa juuri tuontyylisiä housuja, ja olin erityisen iloinen, kun juuri nuo löysin. Löysin toisetkin, mutta en kerro niistä vielä. Paita on Lexingtonin viime kesän alelöytöjä sekin, mutta siitäkään ei enempää, kun se ei ole millään tapaa vihreä, vaikka muuten yksi lemppareita onkin.  
 
Juu terve, mulla on tää linja-auton rahastajan olkalaukku tässä, onko kaikilla sopiva raha valmiina?

IvanaHelsinki sample sale. En päässyt ohi Auroran, vaikka viisivuotias tiedusteli, enkö huomannut omituisia hihoja. Kerroin hänelle, että hihat onkin tässä se juttu, jotka vetivät puoleensa. Ei paljon allit hytky, tai hytkyy, mutta piilossa. Hih! Ei naurata.


Benecos luomiväriduo Jungle ja rajauskynä Olive, EcoTools luomivärisivellin

Myös silmissä on nähty vihreää, ja melkoisen usein viime aikoina, kun tää momma on ruvennu todenteolla meikkaamaan unettomien öiden jäätyä taakse (hahhah, kun tämän kirjoitin, alkoi meillä syksyn eka flunssaseason ja ne perhanan unettomat yöt - I like not). Minä ♥ Benecosin luomiväriduo Jungle.

Mun luomiväritutorial EcoToolsin siveltimillä ja Benecosin luomiväreillä on muuten edelleen tulossa. Malttakaa vielä hetki. Opetusmateriaali on viisivuotiaan kameraan taltioima, joten erityisen hienoa kuvaa tulossa. Vähän erilaista kuin oikeissa meikkiblogeissa, mutta parempi niin, kun tää ei olekaan mikään pelkkä meikkiblogi (tämä hyvä tai ei - hih!). Katsotaan vielä, saataisko se silmä kuviin myös. Voi olla, että laitan luomivärit vaikka olkapäähäniIhana Lumoan lumosi. Suvi antoi minulle kesällä Lempi-tunikan mukaan Tukholmaa valloittamaan, ja tykkään tästä ihan kamalasti. Menee pillihousujen ja leggareiden kanssa (pls forgive me). Lumoan lanseeraa piakkoin (lokakuussa) vaatemallistonsa, jännä nähdä, millainen se on. Muuten tätä tunikaa ei kehoteta pesemään koneessa. No minen ou mikkään käsinvatkaaja - neljässäkympissä pesin ja linkosin myös. Ehkä skidisti kutistui mitasta, mutta ei mitenkään merkittävästi.


Huomasin tänään, että kengässänikin on vihreää! Ranteessa on turkoosia, melkein vihreää sekin. Korun sain vastattain erityisen ihanalta ihmiseltä. Kiitos.


Kiitän myös siitä, ettei tässä kuvakertomuksessa ollut kuvia hiuksistani. Olen oppinut olemaan värjäämättä hiuksiani itse. Siitäpä tulikin mieleeni, että tukkakäsittely olisi enemmän kuin paikallaan.

Onks se tää omaehtoinen ekoilu tehnyt musta oikeesti ihan vihreen vai onko tämä joku salaliitto? Onko sinut huomaamattasi hurmannut jokin ihan uusi väri?


*) Meikit ja sivellin saatuja.

Suosikit