Poimintoja Soft Galleryn syksystä ja ihana pikkuOtuksen synttäriarvonta!


 

 

 

 
kuvat: Soft Gallery


Ei ole ylläri, että minä intoilen myös Soft Gallerystä. Meille on pari vaatetta ko. brändiltä kotiutunut, ja olen lahjaksi ostanut. Niissä vain on jotain. Lisäksi itseäni kuluttajana miellyttää kovasti se, että Soft Gallery tekee hyväntekeväisyyttä ohjaamalla tuottoaan Intian Amissa sijaitsevaan lastenkotiin. Siellä asuu tyttöjä, jotka ovat tulleet sinne eri syistä. Heille tarjotaan siellä uusi elämä ja turvallinen koti. Erityisen tärkeänä pidetään myös tyttöjen koulunkäynnin mahdollistamista.

PikkuOtuksessa näyttää olevan vielä kesän Soft Gallerya kivalla alella (-50%), ja lämpimästi suosittelen. Syksyn mallisto saapuu pikkuOtukseen anyday. Nappasin SG:n omilta sivuilta muutamia kuvia syksyn tunnelmista.

No sitten se mahtava arvonta! Ihana Jenni, joka poikkeuksetta aina postittaa paketit suit sait sukkelaan heti tilauspäivänä, ja ne saadaan hypisteltäviksi heti seuraavana, antoi pikkuOtuksen 1-vee synttäreiden kunniaksi arvottavaksi lukijoiden kesken Soft Galleryn Rabbit -tyynyn (arvo 55 €) ja Papun Nappisade-kirjan (arvo 22 €)!

kuva: Soft Gallery


kuva: täältä

Arvonnan säännöt: 

1) Yksi arpa irtoaa, kun käyt valkkaamassa suosikkisi pikkuOtuksen valikoimasta täältä, ja kerrot mikä se on kommenttilaatikossa.

2) Kaksi arpaa on jo taskussa, kun olet parasta Seurakuntalaisryhmää eli kuulut tuonne viralliseen lukijapaneliin. Liittyminen on ihan helppoa, klikkaat vain sivupalkista liity tähän sivustoon

3) Kolme arpaa saat, kun oot vaan ihana tyyppi, ja sähän oot, joten ota vaan tämä arpa.

4) Kerro kommenttilaatikossa, kuinka monella arvalla osallistut.

Huh, mikä urakka! Arvonta alkaa nyt ja päättyy la 24.8. klo 23.57.
Onnea matkaan, lovelies!
 
Muistattehan pikkuOtuksen ilmaiset postarit ja tilauksiin yllärijuttuja sunnuntaihin saakka!

Mukavaa viikonloppua!


kuva pikkuOtuksen uudesta ilmeestä: täältäSuosikit