Seewruuumia wruum, wruum ja muita vahvoja aineita!

Olipa siinä vekkuli otsikko, hoksasitko heti, mistä on kyse? No kuule, nyt ollaan vahvojen aineiden ytimessä. Moni on varmasti kokeillut erilaisia tehojytkyjä ja lätkinyt paljon lupaavia liftinglitkuja leukapieliinsä. Se on vaan hyvä, niin sitä pittää. Äläkä sinä alle-kolkytjotain käännä kasvojasi kadotukseen, sillä näitä erityishoitoja kannattaa käyttää jo siinä kohtaa, kun turmiota ei ole vielä kasvoilla nähtävissä. Eräillä, kun ikä, valvominen ja huonot hermot ovat tehneet tuhojaan, on jo ihan perso näille vahvemmille aineille, etenkin näin kausiluontoisesti. Nyt alkaa syksy, ja se näkyy myös ihossa. Tehdään topakoita toimenpiteitä, eikä kasvojenkaan anneta enää lötkötellä kesälaitumella.

Ei tässä ensi kertaa olla pappia kyydissä näiden tehohoitojen osalta. Minä sain viime keväänä kokeiltavakseni islantilaista, Bio Effectin EGF-seerumia, jota käytin ohjeen mukaisesti koko testipurkin iltaisin kasvojenpesun jälkeen noin viikon ajan. Seerumi oli koostumukseltaan öljymäistä, ja sitä oli helppo levittää kasvoille, mutta meistä ei tämän parimillisen kanssa tullut bestiksiä. Hoito oli - sanoisinko - vähän liiankin tehokasta. Nenänpieliini ilmestyi kauhukseni sellaisia kraatereita, että jäin hämmentyneenä pohtimaan, kuuluikohan tuollainen ihon totaalinen mullistuminen tämän seerumin vaikutuksiin. Ihoni meni täysin tukkoon. EGF:ssä on takuulla ytyä, mutta on muistettava, että ihoa ei tulisi ylihoitaa, eikä kaikki vaan sovi kaikille. Tämän seerumin hinta on myös maininnan arvoinen. Olen toisaalta tyytyväinen, ettei suhteemme roihahtanut. Hihi.
Kokemusta löytyy myös Logonan Age Protection tehoampulleista, jotka sain myös viime kevään tienoilla. Paketista löytyi neljä putelia luonnonkosmetiikan ihodoupinkia. Halusin aloittaa kuurin loppukesästä korjaamaan kesän mahdollisia vaurioita, ja elvyttämään ihoa. Lisäksi lähtötilanne kasvoilla oli hälyttävä. Olin tehnyt itselleni ihonpuhdistuksen päivää ennen ampullien aloitusta, ja juuri siten, miten aina käsketään olemaan tekemättä. Ei niitä saa puristella! Toisin sanoen mikroskooppisen pieniä pisteitä iholla oli hoidettu siten, että iho oli rikki muutamasta kohti, ja selvästi tulehtunut. 

Onko teissä oikeasti niitä, jotka jättävät jonkun pienen näpyn ihan rauhaan ajattelemalla: Kyllä se siitä häviää itsekseen? Ilmoittautukaa. Nimittäin täällä ei ole. Onnistun tekemään itselleni sen megalomaanisen näpyn, kun oikein aloitan peilin ja valon edessä kasvojen tutkiskelun. Ei kannattaisi. 

Tehoampullit olivat siis varsinaisessa tulitestissä. Hieroin kasvoille iltaisin muutaman tipan ampullista vajaan parin viikon ajan. Tehoampullit olivat koostumukseltaan nestemäisiä. Mikäli ampullissa olisi pipetti, tehoaineen saisi paremmin ja hallitummin käteen kasvoille levitystä varten. Nyt oli vaara, että kaadan koko ampullin kouraani. En onneksi kaatanut, ja yksi ampulli riitti kolmelle illalle. Ampulli kosteutti niin hyvin, etten lisännyt yövoidetta, vaikka niin kehotettiin tekemään. Iho ei tuntunut aamuisinkaan kireälle.

Tuotteesta sanottua: 
Logona Age Protection Tehoampullit vähentävät juonteita ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Käytä 10-20 päivän kuurina. Sisältää luomulaatuisia humala-, kehäkukka-, spirulina- ja tyrnimarjauutteita sekä hyaluronihappoa.
Tehoaineen tuoksu vaati alkuun nenään vähän totuttelua. Se oli jotenkin imelän tuoksuinen. Mitä nyt humalasta, kehäkukasta, spiruliinasta ja tyrnimarjasta saa, kun sekoittaa. Sellainen tuoksu. Se ei kuitenkaan jäänyt nenään häiritsemäänm, ja kuurin loppuun mennessä siihen ei kiinnittänyt enää huomiota.

Henkilökohtaisen ihonpuhdistukseni seuraukset alkoivat korjautua muutamassa päivässä. Väitän, että ampullit auttoivat varmasti jonkin verran tässä. Kuurin ollessa lähellä loppua, kasvoni olivat kirkastuneet, tämän huomasivat jopa toiset ihmiset, jotka eivät tienneet mitään käyttämistäni vahvoista aineista. Kirkastumisen huomasin kyllä selvästi itsekin.

Mitään valtavia taikoja ei tapahtunut, mutta tehoampulleiksi näitä voi kutsua jo ihon kirkastumisen ja itseaiheutettujen vaurioiden korjaamisen tähden. Suosittelisin tehokuuria nyt erityisesti kesän päätteeksi, ja itse voisin tehdä toisen samanlaisen kuurin myös talvella. 

Logonan Age Protection tehoampulleja saat täältä. Hintakaan ei tosiaan ole mahdoton, verrattuna toisiin tehokuureihin. 

Onko sinulla kokemusta seerumeista tai vahvojen aineiden kuureista? 

*) Sis. mainoslinkki

Suosikit