Muutama alevinkkaus ja muistutus!

kuva

Joko ne päiväkotikamat on nimikoitu? Muistattehan Tarramonsteri.fi -15% edun elokuun loppuun? Syötä alekoodi: antakeearmoo kassalla. Omat käyttökokemukset muutamien pesukertojen jälkeen: erinomaiset. Meillä nimikoitiin vaatteiden ja kenkien lisäksi myös mm. potkulauta ja molempien tyttöjen Puput. Suosittelen.

Jos oikein liimailemaan innostut, niin alla Tarramonsterin listaamia kohteita, joissa tarra vaatteiden ja kenkien lisäksi pysyy:

-          reput, vihkot, kynät, kirjat, muistitikut…
-          aurinkolasit, juomapullot, eväslaatikot, astiat, lelut...
-          urheiluvälineet, kuten mailat, pallot, luistimet, kypärät...

Omiksi suosikeikseni on nousseet pienet pyöreät tarrat eli Mini Pilkut. Monsterilla riittää kiirusta tilaustenne kanssa, ja se on hyvä se, mutta nyt on mahdollista tilata jälleen tarrapaketteja (esim. Monsteri Mix), joissa on erilaisia tarroja sekä silitettäviä.


kuva

Sitten näköapua kaipaaville alevinkki:
LensOnista kaikista tuotteista (piilarit, aurinkolasit, silmälasit....)  -15% vain tänään! Käytä koodi: 6HYe5Z kassalla. Tästä sinne. 

Ihanuuksista haaveileville:
Busstopilla vieläkin -60% kesän ihanuuksista! Tsekkaa ainakin aarteet Samuji ja Terhi Pölkki. Mieti -60%!


Terhi Pölkki/Nico shoe (koko 40 ainakin löytyi äsken)

Elloksellla ainakin -25% verhoista, ja nopein teistä hyödyntäköön henkkoht. koodini -40% kalleimmasta tuotteesta. Mene tästä. Syötä tarjouskoodi 285828.

*Tarjousehdot: Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 1.9.2013 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät alle 20 kg:n paketin toimituskulut (norm. 5,20), kun tilaat vähintään 3 tuotetta. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, alehintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. 

* * *

Oliskohan tässä tärkeimmät rahanmenot tälle päivälle? Huomenna sekoaa jälleen blogimutsit, kun Mini Rodinin uusi setti tulee myyntiin klo 10. Näitä herkkuja ainakin pikkuOtuksesta ja Busstopista!


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit