lauantai 11. toukokuuta 2013

Sekoseko ja Stockan äitienpäivän naisten ale

Päätin vihdoin vääntäytyä ihmisten ilmoille. Olin omasta mielestäni ostanut meille vappuaattona leffaliput Ellaan & kavereihin, mutta kun asiaa aamulla tarkastelin, liput olivat olleet torstaille. Just. Anopilla on huomenna itse sen pääjuhlan lisäksi syntymäpäivä. Torstaina pohdin, että ehtiihän sitä vielä pari päivää suunnitella lahjaa, ja lähettääkin postissa. No en ihan ollut tässä almanakassa. Ekaa kertaa ikinä anopille ei ole minkäänlaista lahjaa äitienpäivänä  ja/tai syntymäpäivänä. Iso o-Ou. Perjantaina sentään olin postissa ajoissa (klo 16.58) ja jotain lahjaa sinne on nyt menossa, mutta eipä se paljon maanantaina lämmitä. Siis juuri tällaista sekomeinikiä täällä on viime päivinä ollut.

Kaapeistamme puuttuu valmiit vaatteet ensi viikonlopulle, jolloin saattelemme äitimme viimeiselle matkalleen, joten tätä projektia lähdin hoitamaan leffan jälkeen tänään. Itselleni oli haussa mekko, saa olla vähän tyylikäskin. Mitään rimpsuja tai kimalluksia ei saa olla. Lapsillekin tarvittiin päästä varpaisiin mekkoa, takkia ja kenkää. Lasten hautajaisvaatetusvalikoima on -etenkin näin keväällä- sanalla sanoen surkeaa. On kukkaa ja pastellia rekit väärällään. Mitään räikeää ei saa olla, ja niitähän on kaupat pullollaan. 

Haahuilin kaupungilla aivan liian kauan, mutta onneksi huomenna sunnuntaina on muuten Stockan verkkokaupasta -20% naisten muodista. Shoppailemaan joutuu lähtemään tästä.

Nauttikaahan ihanasta päivästä huomenna äidit, meillä tätä päivää värittää myös surunsävyt, mutta sipinästä ja supinasta päätellen jotain ylläreitäkin on luvassa.

*) sis. mainoslinkki

4 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Sekoilua riittää meidänkin huushollissa ilman suuren luokan surua, mummojen kortit askarrellaan vasta huomenna. Mies jaksaa just sen yhden kortin askartelua seurata, mutta siihenpä se jää.

Jos mustille legginsseille on tarvetta, itse ostin yhdet pari viikkoa sitten NameItiltä ja usein Lindexissäkin on mustia. Nämä siis pienemmälle, jos hänkään enää suostuu vauvan vaatteita pitämään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hautajaisissa voi pienet lapset ihan hyvin olla myös valkoisissa vaatteissa. Kunhan vaan on hillittyä. Usein naisilla on koruja, jotka sopisivat jonnekin muualle paremmin. Etiketin mukaan vihkisormukset ja uskontokunnan tunnusmerkki (risti) ovat ok. Toisaalta, kuka sitä jaksaa kiinnittää huomiota - kunhan sen päivän vain jaksaa läpi. OP

Riikka kirjoitti...

Jennijee: Toivottavasti askartelut sujuivat mutkattomasti. Kiitos leggarivinkistä. HM:lläkin on niitä luomupuuvillaisia leggareita, jotka ovat ilmeisesti hyviä. Meillä ei niitä ole.

OP: Kiitos, etiketit on kyllä ihan hyvin selvillä eikä mitään bling-tyyppejä olla muutenkaan. Äitini sanoi aina, jos oli teininä jotkut dingo-korvikset tai muut kauhistukset, että on kuin joulukuusi. :D

Lapsille laitetaan hautajaisiin ihan kunnon vaatteet, koska mielestäni vaatteillakin kunnioitetaan sen tilaisuuden henkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Minulta isä vaati joskus kotona käydessäni oppiarvolleni sopivaa pukeutumista. (Tähän pitäis saada hevosennauru efekti).

Juu ei dingo-korviksia eikä pystytukkaa punavihreissä sävyissä. Nahkahousut/raitahousut oli sentään ok.
OP