perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesän ihkuimmat kukka.. ...ei tullut (vielä) kukkahousut, vaan....
...hyvänmielen...


Ihan vähän kasvunvaraa.


....kukkakengät!


Tomsit ovat tämän kesän hyvänmielen kenkäostos. Ostamalla parin Tomseja, lahjoitetaan toinen pari niitä tarvitsevalle. Ota puolikas pienempi koko, itselläni koko 7, joka vastaa 37,5. Kenkä saa olla tiukahko sovitettaessa, koska se venyy käytössä. Testattu tänään. Hyvät kävellä ja niin makeet katsella. Hihhih!


Kesän ihkuimmat - Toms (malli: Oahu).
 
P.S. Tuija Busstopin Pysäkiltä (hih!) jatkaa vielä huomisen lauantain saa tuon -30% alennusta koodilla ROADWORK, koska kuitenkin haluatte nyt just nuo kukkakengät.  Tomseja täältä.

5 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Kangaskengät on kesällä kivat :) Mä olen kukkakuosien kohdalla melkoisen rajoittunut, vain harva toimii (lähinnä sellaiset graafisemmat tai jotain, pitää katsoa jokaisen kuosin kohdalla erikseen)!

Riikka kirjoitti...

Miima: Mulla on nyt iso kukkaihastus. Luulen kuitenkin, että täytyy rajoittaa yhteen kukka-asusteeseen per asu. :) Vielä niistä kukkahousuistakin kyllä haaveilen. Kangaskengät ovat tosiaan kesällä kivat. Olin tosi ilahtunut, miten hyvät nuo TOMSit on jalassa. Ei mitään sisäänajoja rakkoineen, vaan heti tuntuivat kuin olisi näihin jalkoihin tehty. Love, love, love.

zirk kirjoitti...

Ai NÄISTÄ kukkakengistä puhuit. Söpöt!

Milulei kirjoitti...

Mäkin ihastuin just noihin kukkakenkiin. Laitoin tilaukseen :) Hyvä, jos on hyvät! Kukkahousut on mullekin ehkä liikaa.. ;)

Riikka kirjoitti...

Zirk: No näistä näistä, mutta ehkäpä et tunnistaisikaan minua, koska nyt on Milulei mennyt tilaamaan samanlaiset. Eihän noita pysty kukaan vastustamaan. :)

Milulei: No mahtavaa, että tilasit! Ne on huippukengät - niin monesta eri syystä.

Eläpä, eläpä horaja kukkahousuista moista. Kohta ne pyörii sullakin kintuissa. Sanomunsanoneen. ;)