Mikä kesä!


Nyt se on uskottava. Kesä on todellakin täällä. Se tulee kuitenkin vielä yllättämällä. Aamulla pilvet olivat vallanneet taivaan, ja tuuli puhalsi viileästi matkalla muskariin. Kotimatkalla poikkesimme puistoon todetaksemme, että nyt onkin kuuma, ja lähdimme kotiin vaihtamaan kesän ylle. Pienin nukahti rattaisiin, joten poikkesimme viisivuotiaan kanssa vielä torijätskeille. Puolitoistavuotias sai kyllä myöhemmin oman jäätelönsä, don't you worry.

Postista kolahti aurinkovoiteet, ja ne korkkasimme tänään. Lapset saivat Lovean SK50 sprayn ja siinähän on sen Tähkäpään kuva, joten eivät laittaneet yhtään hanttiin, kun suihkuttelin suojaa. Hyvin levittyi ja kuivui. Ei tullut edes sotkua. Hih. Loveassa 100 % raaka-aineista on luonnollisia ja 11% luomuviljelty. Äitin suojassa on vähän vähemmän tehoja (SK15), mutta ihan riittävästi on kuitenkin. Lasten voide on hajusteeton. Äidin voiteessa tuoksuu ihanan miedosti kesä (tahitilainen monoï-öljy). Ei tarvinne mainita, ettei näissä ole parabeeneja. Hihhih.

Tää yks tyyppi kiipeilee joka paikkan ja tulee myös näitä rappusia alaspäin, ihan jaloillaan siis. :)

Ilta-aurinko porotti parvekkeelle, ja aloitimme tyttöjen kanssa vihdoin projektin parveke. Siis vasta nyt, mutta en ole yksinkertaisesti jaksanut, eikä ole senkään vertaa huvittanut. Pesimme lattian, ja hyllyt, grillin - kaiken mitä parvekkeelta löytyi. Moneen kertaan. Se lasitettu parveke ei saattaisi olla yhtään pöllömpi.. Parvekkeelle ei tule tuoleja, ja mietin jääkö pientä pöytääkään. Parveke on viidennessä kerroksessa, joten mitään kiipeilyalustoja ei siellä pidetä. Ideana ja haaveena on tehdä siitä ihana löhöilysoppi. Kaipaankin vinkkejä, mistä kivoja jättityynyjä ja mahdollisesti iso, joku raidallinen tai muu kiva muovimatto(ja). Muovimatto siksi, että se saisi kestää sadetta ja se olisi helppo pestä. Nyt siellä on iso puuvillamatto, joka on muuten ihana, mutta se on hankala puhtaana pidettävä.


Äiti tämä on tosi kivaa puuhaa. Kiitos, kun saan siivota.

Lakisääteinen juomatauko

Lämpö tuntuu hyvältä. Kesä on hyvä.  


Menkää nyt jo vaihtamaan kevyempiä vaatteita päälle uunot!


*) Sis. mainoslinkkejä
   

Suosikit