torstai 23. toukokuuta 2013

BUSSTOP kaikki -30% mm. Papu, Bobo Choses, Baggu, Varpunen, Toms....

 
kuvat: busstop.fi


Hei te muutkin Busstopin verkkoputiikissa haaveilleet - voitte lopettaa unelmoinnin, ja klikata toiveenne toteen - alennus on nyt jopa -30%. Ihan oikeesti!

kuva: täältä


Tomsit ovat tämän kesän must-have, tiedättehän myös One For One -tarinan kenkien takana*). Tomseja löytyy muuten niin lasten kuin äitien ja isien koossa. Voi apua! Kaupasta löytyvät myös esim. Papu, Mini Rodini, Bobo Choses, äideille Samuji, IvanaHelsinki, ihanat raidat Armor Luxilta, entäs ne Baggut! Kotiin Saana&Olli, Vaja Finlandin kupposet, Varpusen pussukoita, - ihan vaikka joka huoneeseen. Iskätkin voi valjastaa tähän kauppaan, ostoksille siis, eikä vain sinne ostoskorin kuittaamiseen. Ka-ching! Hihih.

Hei, älä lue enää, Busstopille tästä. Alekoodi: ROADWORK (huom! isot kirjaimet). Kohta ne ihanuudet on korjattu nopeimmille. Älä aikaile. Niin ja aamun kielikylpy muistuttaa: Make no mistake, you deserve it. :)
 


kuva: busstop.fi


*) Ostaessasi parin Tomseja, yhdet parit lahjoitetaan niitä tarvitsevalle kehitysmaahan. Lue lisää One for Onenista täältä.

4 kommenttia:

mira kirjoitti...

Kiitos vinkistä!
Tilasin :)
sadeterkuin Mira

Riikka kirjoitti...

Mira: Kiva, että sait hyödynnettyä hyvän alen. Minäkin tilasin...

mira kirjoitti...

Kerrohan joskus mitä tilasit :)

Riikka kirjoitti...

Mira: Kyllä varmasti. ;) Samoin sinä!