perjantai 2. marraskuuta 2012

La Case de Cousin Paul - 20%
kuvat: lacasedecousinpaul.com

Juhuu! Tätä on odotettu! Olen jo kauan haaveillut näitä Paulin palloja meille tuomaan iloa ja valoa - näille on jo paikkakin katsottu. En ole vaan raaskinut ostaa, vaan nyt Hra Stockmann kirjoitti sähköpostiini, että huomisesta alkaen näitä saa -20% alennuksella! 

Mikäli hankitte setin, niin varautukaa DIY-hommiin, sillä Pauli-serkku on huumorimiehiä, koska kaikkiin palloihin täytyy saksia pieni viilto lamppua varten. On jäänyt tuotannolta tämmöinen pikkuseikka väliin, mutta ca ne fait rien, kyllä se kuluttaja sen viillon tekee ihan ite. Au revoir!Tykkäätkö sinä näistä?

13 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ou mai, pitääpä käydä hakemassa tuohempeän vaalea askartelusetti! Itsekin olen näitä havitellut jo tovin, jospa tuon alennuksen turvin budjetti pitäisi :) Mihis nämä teillä löytää paikkansa?

Ripu kirjoitti...

Heidi: Mai, mai, samaa tavoitellaan täälläkin samoin ajatuksin. Meillä se pääsisi sellaiseen nurkkaukseen, jossa neljävuotias tekee taidettaan ja siinä on niin pimeää. Pitäähän sitä kunnon lamput olla äiskän taiteilijalle! Ja kyllä näille paikka löytyy, vaikka kaulasta! Heko, heko.

Eppusen kaapilla kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyypä harkita! Meinasin nimittäin ostaa noita jo KESÄLLÄ (älä edes kysy miksi;) mutta jäi sitten ostamatta..ehkä siksi kun ne olivat hieman talvisia. :D Nyt olisi juuri oikea aika noille palloille. :) Ihanat on! Olisiko mahdollista nähdä niistä kuvaa sitten kun ovat teillä käytössä/päällä? :)

mehtäemäntä kirjoitti...

meidän kyläkaupassa on tiedätkö ihan justihin tollasia samanlaisia kopioita myynnissä. ilman tuota diy juttua..hinta vain 11,95€ pallot on aikas samanvärisiäkin vielä..miun lemppari oli nyt loppu, mutta tulee kuulema parin viikon päästä lissee..taidan tyytyä niihin. olivat kopioita tai eivät.

Ripu kirjoitti...

Eppusen kaapilla: Musta noi on niin makeita, että itse toivoisin, että ne olisi muutakin kuin jouluvalot, mutta saattaa olla, että ei ihan kesällä kuitenkaan mene. Laitan kuvan sitten, kun roikkuvat paikoillaan tai roikkuvat missä roikkuvat. ;)

Mehtäemäntä: No voi elämä. Tietystikään niissä kopioissa ei ole tuota DIY-osiota. :) Osta sinä ne, kun sun lempparia tulee, ja laita kuva blogiisi, niin voidaan vertailla. Ne on tietysti kaikin puolin hienommatkin. Heh. :)

Lilla company kirjoitti...

Siis ihania, kai pitää itsekin sortua. Onkos tuo ale-hinta toi 29,90 €?

-Jenni

Ripu kirjoitti...

Jenni: Eikun siitä hinnasta on se -20% kanta-asiakkaille. Melkoinen askartelu niissä on, mutta kyllä siitä selviää. Trust me. :)

Lilla company kirjoitti...

Ahaa, no aina vaan paranee :) Saako ton alen verkkokaupastakin? Oon laiska ja siksi kyselen sulta ;)

Lilla company kirjoitti...

Ja tarjoushan on siis jo päättynyt, minä onneton taas myöhässä :/

Ripu kirjoitti...

EIKÄ! Joko se päättyi? No voi harmi! Jos yhtään lohduttaa, on varmasti muitakin valopalloja, jotka eivät asentajaltaankaan vaadi niin paljon. Löytyy myös vastaavat kuin nämä Paulin pallot nimellä Happy lights - samanhintaisia tosin ovat, mutta olisikohan näissä tätä ärsyttävää DIY-osiota. Kantsii googlata. :)

Lilla company kirjoitti...

Kiitos vinkistä, noihan näyttää ihan samanlaisilta kuin Paulit! Eikä toi hinta onneks oo paha, vaikka alennuksen missasinkin :)

Ripu kirjoitti...

No huippua, olisi voinut itsekin katsoa noita Happy Lightseja, mutta ehkä ensi kerralla sitten. :)

Ripu kirjoitti...

Post-pssst... Stockan joulukuun kantisalessa on jälleen Paulin pallot -20%...