Joulumakusteluja Kauppa21:ssa ja alevinkkikuvat: kauppa21


Kävimme hakemassa jokunen päivä sitten neljävuotiaan kanssa joulukoristeita vintiltä. Miksi ne täytyy olla siellä kaikkein alimpana? Niin ja ei, vielä ei olla kuusta kannettu tupaan eikä kulkuset kilkata missään. Joulukorttikuvia suunnitellaan otettavaksi, joten jotain rekvisittaa on oltava. Ne otetaan sitten päivää ennen kuin ne pitää postittaa. Been there. Eipä sillä, olen kyllä ihan muikeana, kun neljävuotias hihkuu ja huokailee joulua. Täällä haistaa tosi hyvältä, ihan joululta. Miten sinne laatikkoon on joutunut kanelia? Kyllä vaan, joku koriste tuoksuu ihan kanelilta. Siitä sen joulun tunnistaa (ei siis meillä esmes Tolusta)

Minulla on ollut jo kauan haaveissa sellainen talolyhty, joka tuossa kollaasissakin komeilee, ja päätin ihan vaan vähän kurkata, josko niitä taas löytyisi Kauppa21:sta. No arvaatte varmaan - löytyi, löytyi ja ihan vähän muutakin. Mailegin tonttuja ja Greengaten possujakin on, voi ihanuus! 

Minkälaisista joulukoristeista Sinä tykkäät? 
Huokailetko tähdille, tuikuille vai tontuille?
Huokailethan ylipäätään?

Pssst. Kauppa 21:n Merja lupasi toisillekin huokailijoille  -10 % alennusta kaikista tuotteista tämän viikonlopun (pe-su) ajan koodilla marras10. Pääset ostoksille vaikka tästä.

Suosikit