maanantai 12. marraskuuta 2012

To do


Se olisi kotiäidin maanantai. Mä oon projektipäällikkönä semmoisessa hankkeessa kuin Project Pyykit. Mistähän aloittaisi? Punaiset, vaaleet, kuuskymppiset vai tummat? Auttaisikohan nuo pyykkiröykkiön pinkit kehykset jotenkin tässä hommassa? Äh! Kellekähän delegoisi tän homman? Anyone?

6 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

mulla kuule ihan sama homma täällä menossa. have fun with your dirty loundry :D

jarna kirjoitti...

Mulla on punaiset 40C koneessa :)

Anonyymi kirjoitti...

En ainakaan minä. Minulla on isompi urakka. Koko vaatekaappini läpikäynti. Ja sitten "puuttuvien" vaatteiden tekeminen itse ja kaupassa juokseminen edessä. Muutenhan se ei olisi ongelma, mutta kun siellä on ns tunnearvovaatteita, itsetehtyjä juhlakuteita teinivuosilta, mitä niille teen?

OP

Ripu kirjoitti...

Projekti sen kun vaan jatkuu, kone huruuttaa täällä vieläkin. Taisi tosiaan olla muillakin sama projekti ja Jarna: punaisilla täälläkin aloitettiin. :)

OP: Wau, tuo itsetekeminen on tosi hienoa. Ihan mahtavaa. En osaa sanoa, mitä teinikuteillesi tekisit. Roviolle vaan. Vitsi, vitsi.

Itse on pakko tehdä vaatteiden julmaa poistoa huuto.nettiin tai UFFille aika ajoin. Niissä vaatteissa ei tosin ole muuta henkilökohtaista uhrausta kuin pankkikortin kuluttaminen.

*riikka* kirjoitti...

Tutunnäköistä puuhaa:)
Meillä vaan on pyykkipäivä joka päivä, muuten hukutaan viisihenkisen, aktiivisesti urheilevan porukan pyykkeihin. Voisitko pyytää sen apurin sitten meille seuraavaksi..?

Jennijee kirjoitti...

MItenhän se onkin, että niin monessa huushollissa nainen on näiden projektien ainoa resurssi?

Kävin tossa pari viikkoa savu korvista nousten esittelemässä miehelle, miten 3+ (!!!) vuotta meillä ollut pesukone saadaan käyntiin. Purin hammasta ja yritin olla asiallinen. Projektiorganisaatio ei ollut saanut jotain baariin tarvittavaa asustetta riittävällä nopeudella pestyä, piti hänen ottaa ohjat omiin käsiin.