Huopikkaat, huopikkaat ja alevinkkaus


Tää on niin hieno. Olen kuunnellut monta kertaa. Kuinka moni kuulee tämän biisin ekaa kertaa? Muistan laulelleeni pienenä tyttönä yhdessä isosiskoni ja mummoni kanssa huopikkaat, huopikkaat, äiti koittaa piilottaa.. Voi huokaus, ihania, ihania muistoja!

Yksivuotiaan talvihaalari Molo Pyxis Rainbow, villapipo Phister & Philina (Ballot), huopikkaat Lahtiset

Hei - aina niin luotettavan säätiedotuksen mukaan kohta on hangissa pitelemistä, vaikka ei siltä ehkä saata just nyt näyttää, mutta kannattaa kuitenkin varautua. Niin, että onko teillä huopikkaita? Meillä on ja on ollut aina. Muistan ne kerrat, kun sai talvella laittaa huopikkaat jalkaan ja liukastella ulkona! Nythän Lahtisen huopikkaat eivät enää ole mitkään luistimet, kun nykyaikana pyritään välttämään niitä päänkolautuksia jäätikkoon. Onko tylsää? Äitien mielestä ei. Lapsilta ei kysytä. 

Huopikkaat vaan ovat kaikista lämpimimmät kengät mitä voi talvella olla. Ne ovat myös kevyet. Lisäksi Lahtiset ovat myös ihan mahtavan kestävät. Meidän yksivuotiaan tämän talven Lahtiset ovat kahdeksan (8) vuotta sitten hankitut. Ne ovat olleet ensin kahdella serkkutytsyllä, sitten neljävuotiaalla ja nyt yksivuotiaalla. Varsin ekologiset siis. Huopikkaiden lampaanvilla materiaalinakin peukuttaa luonnonläheisyyden puolesta.

Maininnan arvoista on se, että huopikkaat valmistuvat edelleen Lahtisten olohuoneessa (tai pajalla) vaihe vaiheelta käsityönä, sillä koneet eivät näin hienoja kulkimia pysty tekemään. Hah koneet! Mahtavuutta käsityöt!

Sitten se alevinkkaus: Ballotissa on nyt ke 7.11 - su 11.11.2012  Lahtisen huopikkaat  -15 %. Keskiviikkona eli tänään toimituskulut 0e. Alennuskoodi on LAH15. Huom! Alennuskoodin toimii kun on rekisteröitynyt Ballotin asiakkaaksi.  Koodia voi käyttää kaksi kertaa/asiakas, joten kantsii tilata kerralla koko suvun huopikkaat, vaikkapa Joulupukin konttiin.

P.S. Ballotissa on muuten harmaat ja mustat huopikkaat myös aikuisten koossa!  

Suosikit