maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuuuuuuu!

kuva: ikioma (ota omat kuvas, äläkä kopioi toisilta!)

Ihan pikaisesti vapputerveiset ihanuudet, kun meille on tulossa tupa täyteen ystäviä työväenjuhlaan - mikä vitsi siis, kun eihän tässä töitä olla nähty pitkiin aikoihin. Eikä nähdä. Mihinkäs täältä kotoa malttaisi mihinkään uralle lähteä. Ei mihinkään! Skål!

Mulla on coctail-tikut valmiina, kuoharit kylmässä, sillit, pateet ja terriinit jonossa. Niin ja tukka föönattu ja huulipunat levitelty. Party, party, party!

kuva: ikioma (ota omat kuvas, äläkä kopioi toisilta!)

Eikun mites se menikään... Tyttöjen huone tuli järjesteltyä, kun muutaman päivän vihjailu siitä, että neljävuotias kyllä itsekin osaa siivota jälkensä, ei tuottanut mitään muuta kun raivoavan minulla-on-muutakin-tekemistä-kuin-koko-ajan-siivota -äidin, seiskakuun nenää on niistetty loputtomiin ja öitä edelleen valvottu ts. tässä ei muutosta. Vappu tai Joulu, aina samaa ihanaa meillä tää ohjelma. Vappupallot on sentään haettu ja ei tarvitse arvata kuka päätti, että seiskakuu haluaa Angry Birds pallon. Neljävuotias Hevisauruksen, vaikka ei olla koskaan kuunnellu sekuntiakaan ko. pumppua. Päiväkodin tädillä on kuulemma tuo levy. Asia selvä.


kuva: ikioma (ota omat kuvas, äläkä kopioi toisilta!)

Vaan kyllä sitä kotonakin osataan... Villiä menoa on riittänyt, järjestysMiehen piti puuttua juhlintaan neljävuotiaan kiipeiltyä tuoleille ja pöydille sekä niiden yhdistelmille vaatimattomasti just näissä kengissä... *) Hevisauruksella nimittäin lähti ihan lapasesta tää juhlinta ja sille sai koko ajan huudella, että tulee alas sieltä korkeelta.**) Ei edes Angry Birdsien tiukat katseet hillineet menoa. Joillekin se ei vaan juhliminen sovi. Valomerkki. 


*) Korkkarikuva otettu VR:n kyydissä. Kengät tuliaisia tädiltä Pariisista. Toisilla lapsilla oli huhtikuun alussa vielä jotain topparytkykenkiä, mut hei.. 

**) Miks niissä palloissa pitää roikkua kiinni koko ajan? Se hiton pallopaino piti irrottaa välittömästi, koska se oli sininen. Niinpä niin.
 
 

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Täällä päässä mies ja lapset vetää unta, minä juon kuoharia ja kattelen Sinkkuelämää. Skål pä den saken, on tämä perheellisen naisen vappu(kin) vallan riehakasta menoa!

jarna kirjoitti...

Meillä ihanan hiljaista.

Rauhallista vappuyötä =)

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://www.louboutinmall.co.uk/]cheap christian louboutin[/url] It especially douchey if you wear the pouch over the jacket… are you wearing the pouch for function or to show everyone that you bought a $400 pouch instead of a $1000 regular sized bag? 6) You bought it because everybody else has it. [url=http://www.vanesabrunosacparis.fr/]sacs vanessa bruno soldes [/url] Iydxxwldi [url=http://www.oakleysunglassessforcheap.com/]oakley sunglass sale[/url]
ykejyw 679205 [url=http://www.oakleyssunglassessoutlet.com/]sunglass oakley[/url] 356140 [url=http://www.cheapsoakleysunglassess.com/]oakley sunglass strap[/url]

Anonyymi kirjoitti...

It is therefore crucial that you need to steer clear of an excessive amount of direct exposure [url=http://ywashst.com]lifecell cream[/url] essential nutrients which remain hunting healthful plus your skin color great. lifecell You'll not be aggravated by an slimy deposit which leads to http://lfcream.com to cut back Vision Totes, Dark Circles and Puffiness