Tänään on Uusi Päivä (jälleen kerran)

Aamu, uusi alku. Kahvi ja pieni hetki ennen puuroja ja päivän alkamista. Jos on eilen ollut huono päivä tai muuten vaan kurjia ajatuksia, niin aamu antaa jälleen uuden mahdollisuuden.

Usein päätän, että tänään meillä ei rähjätä mistään ja kun tämän ajatuksen on päähänsä saanut, viimeistään eteisessä karjutaan, että missä kummassa voi olla taas se toinen hanska tai äidin pipo (ilman sitä ei porukka liikahda). Tänään meillä ei ole kiire mihinkään.

Tänään koti näyttää siltä, kuin joku olisi heittänyt dynamiittipötkön postiluukusta, sillä joka ikinen huone on kirjaimellisesti räjähtänyt. Kohta siivotaan. Iloisin mielin.

Minulta puuttuu siivousgeeni eikä minua ahdista, jos astianpesukoneen tyhjennys jää kesken, koska puolivuotiaan asia on tuolla hetkellä tärkeämpi. Palaan tähän tehtävään luultavimmin seuraavana päivänä, kuten tänään. Jonkinlaista innostusta on kuitenkin ilmassa, ja se johtuu... keväästä? Eeeiii, vaan pesuaineista! Joo, voisi kuvitella, että tämän aamun hyvä henki johtuu nimenomaan siitä, että pesuaineiden korkit ovat olleet liian kauan auki, mutta ei! Meiltä ei löydy kloriittia, vaan näitä.

kuva: torpparinwerstas.blogspot.com/
kuva: eco-age.com
kuva: ihanaliving.fi
kuva: apartmenttherapy.com

Lal-lal-lal-laa, pölyt katoaa, duudiduudamdidaa, kyllä siistiä näillä saa!

Huh mitä motivointia tarttua siihen fuckin imuriin ja rättiin, mutta toivotaan, että tämä auttoi.

Suosikit